30 jaar Lagarde Groep, SLA uw slag!

25 juni 2021

We bestaan 30 jaar! Ooit begonnen als een lokale telecomzaak. 30 jaar later ontzorgen we vanuit drie vestigingen duizenden klanten…

We bestaan 30 jaar! Ooit begonnen als een lokale telecomzaak. 30 jaar later ontzorgen we vanuit drie vestigingen duizenden klanten op het gebied van ICT, Communicatie en/of Beveiliging. En daar zijn we trots op!

Profiteert u van onze jubileumactie?

Zoekt u een nieuwe toegangscontrole oplossing? Uw telefonie omgeving een boost geven? Nou eindelijk eens werkplekken zo inrichten dat er volwaardig op afstand gewerkt kan worden? En ook nog eens volledig ontzorgd zijn qua beheer en onderhoud? Dit is uw kans!

Wanneer u als eindklant een SLA-overeenkomst ondertekent tussen 1 juli en 30 september 2021 ontvangt u 5% korting op het bijbehorende project.*

* Let op: als u een SLA afneemt (zonder project) ontvangt u 5% korting op het eerste jaar van het SLA. Bovenstaande actie geldt voor een SLA van minimaal 24 maanden. Is het voor u voordeliger om korting te krijgen op uw SLA i.p.v. uw project? Dan is dit ook mogelijk!

(SLA staat voor Service Level Agreement en wordt ook wel onderhoudsovereenkomst genoemd. Hierin worden de voorwaarden van de samenwerking vastgelegd)

SLA uw slag!

Maak uw werkomgeving veiliger, benut nieuwe communicatie- en ICT-oplossingen om nóg meer uit uw organisatie te halen. SLA uw slag!

Onderzoekt u met ons de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *