Introductie KPN EEN vernieuwde propositie

door | 29 juni 2016 | Nieuws

Lagarde introduceert in samenwerking met KPN een vernieuwde KPN ÉÉN propositie. De nieuwe KPN ÉÉN propositie geeft de flexibiliteit om voor iedere…

Lagarde introduceert in samenwerking met KPN een vernieuwde KPN ÉÉN propositie. De nieuwe KPN ÉÉN propositie geeft de flexibiliteit om voor iedere gebruiker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kiest eenvoudig uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. Abonnementen kunt u eenvoudig op- en afschalen.

“U kiest eenvoudig uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen.”

KPN ÉÉN Mobiel Bellen en Internet

KPN ÉÉN MKB biedt één mobiel pakket. De profielen ‘onderweg’ en ‘overal’ zijn vervangen door de KPN Zakelijk Mobiel opties. De abonnementen Zakelijk Mobiel Bellen en Internet zijn onderdeel geworden van KPN ÉÉN. Zo biedt KPN ÉÉN MKB u meer keuze én eenvoud.

KPN ÉÉN Vast Bellen

KPN ÉÉN MKB is laagdrempelig en beweegt mee met de dynamiek van uw organisatie. De te kiezen pakketten bieden veel functionaliteit.

Allesineenvoormkb.nl

Op onze speciale website over KPN ÉÉN vindt u nu alle informatie over deze vernieuwde KPN propositie.

Of kijk op onze KPN EEN pagina op Lagarde.nl.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
Paxton10: toegangscontrole én video management

Paxton10: toegangscontrole én video management

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert. Paxton10 Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren