Actie zakelijk glasvezel KPN

25 juli 2016

Tot eind december 2017 biedt KPN opnieuw diverse actietarieven aan op zakelijk glasvezel. Zo zijn maandtarieven op alle snelheden aantrekkelijk geprijsd en…

Tot eind december 2017 biedt KPN opnieuw diverse actietarieven aan op zakelijk glasvezel. Zo zijn maandtarieven op alle snelheden aantrekkelijk geprijsd en zijn setupkosten op diverse locaties sterk gedaald. Bestaande klanten kunnen een scherp aanbod verwachten op upgrades. Doe nu zelf de postcodecheck!

“Bestaande klanten kunnen een scherp aanbod verwachten op upgrades.”

Overzicht acties KPN tot eind 2017

Actietarieven 50 en 100Mb glasvezel

Lagarde biedt u tot eind december 2017 KPN glasvezelverbindingen van 50Mb en 100Mb tegen sterk gereduceerde tarieven! De actie-maandtarieven zijn van toepassing op een looptijd van 36-maanden.

Verlaging setupkosten

Setupkosten van KPN zakelijk fiber worden verlaagd voor WEAS-gebieden. Ooit een offerte gehad maar te duur? Reden om nogmaals een offerte aan te vragen.

Upgrade bestaande verbindingen

Al een glasvezelverbinding van KPN via Lagarde? Profiteer nu van de aantrekkelijke kortingen op upgrades. Verhoog de snelheid bijvoorbeeld naar 100 of 200 Mb.

Actie verlengd tot december 2017. We verlagen het tarief op KPN Glasvezelverbindingen van 50Mb & 100Mb nog verder! 50 Mb voor 222 euro per maand. Doe de postcodecheck!>

Meer informatie over zakelijk glasvezel

Kijk voor meer informatie over onder andere het aanleggen van zakelijk glasvezel op onze speciale pagina over dit onderwerp. U leest hier ook over de mogelijkheden om glasvezel van andere providers, zoals Eurofiber en Ziggo. Of lees over de vele voordelen van zakelijk glasvezel, zoals de hoge betrouwbaarheid en de diverse snelheden. Afhankelijk van uw geografische locatie bieden wij de juiste internetverbinding aan.

Lagarde: meer dan een glasvezelspecialist

Lagarde biedt al sinds het ontstaan van glasvezel passende internetoplossingen voor bedrijven en instellingen. Maar een internetverbinding is meestal slechts de drager of basis van aanvullende diensten, zoals camerabewaking, toegangscontrole,hosted voip telefonie en telefooncentrales. Wij helpen uw organisatie graag effectiever en efficiënter werken. Zullen we elkaar inspireren?

Oplevering (glasvezel)verbindingen winterperiode

In de wintermaanden kunnen vorst, breekverboden en de kerstperiode tot vertragingen leiden bij de oplevering van koper- en glasvezelverbindingen van KPN, Tele2 en Eurofiber. Daarnaast hanteert KPN een aangepaste planning. Houd in de wintermaanden daarom rekening met langere oplevertijden. Winterdraaiboek KPN

  • Van januari 2017 tot en met de eerste week van april 2017 plant KPN in enkele weken geen opleveringen. Deze ‘bufferweken’ worden gebruikt om door vorst vertraagde leveringen uit te voeren.
  • In week 52 en week 1 vinden er geen opleveringen plaats vanwege de feestdagen.

Breekverboden Enkele gemeenten hanteren breekverboden voor de gehele maand december. Dat kan betekenen dat de doorlooptijd van uw order langer wordt. Bovendien kan de overheid wegens intredende vorst een graafverbod afkondigen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *