Lagarde en Entris samen verder

12 februari 2015

Putten/Ede, 11 februari 2015 – Met ingang van 1 maart 2015 gaan Lagarde B.V. te Putten en Entris B.V. te…

Putten/Ede, 11 februari 2015 – Met ingang van 1 maart 2015 gaan Lagarde B.V. te Putten en Entris B.V. te Ede samen verder. Lagarde biedt oplossingen op het gebied van netwerken, telecommunicatie, ICT en beveiliging. Lagarde telt 65 medewerkers. Entris is gespecialiseerd in ICT-beheer. Met 21 medewerkers bedient het ICT-bedrijf organisaties in verschillende sectoren.

Informatie- en communicatietechnologieën, waaronder spraak en data, worden in toenemende mate geïntegreerd. Inherent daaraan signaleren Lagarde en Entris een toenemende vraag naar totaaloplossingen. De achterliggende jaren werkten Lagarde en Entris daarom intensief samen bij verschillende projecten.

Met ingang van 1 maart a.s. zullen beide bedrijven onder de Lagarde Groep vallen. Tot de Lagarde Groep behoort – naast Lagarde en Entris – ook Blankestijn Beveiliging, de huidige zusteronderneming van Lagarde die zich richt op bouwkundige beveiliging. De bedrijven blijven onder hun eigen naam opereren; bestaande overeenkomsten en contacten met klanten en leveranciers blijven ongewijzigd.

De keuze om vanuit de Lagarde Groep samen te gaan werken, is voor de bedrijven van strategisch belang.

Door het samengaan kunnen Lagarde en Entris hun klanten een totaaloplossing bieden. Gerrit van Lagen (eigenaar van Lagarde Groep) verwacht dan ook verdere groei te realiseren dankzij de krachtenbundeling tussen Lagarde en Entris. De leiding van Lagarde Groep komt te liggen bij Jan Top (huidige directeur van Lagarde) en Eddy van Dijk (huidige eigenaar van Entris). Top neemt de algemene en operationele leiding op zich, terwijl Van Dijk zich richt op sales en business development.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *