Lagarde genomineerd als Aerohive Leader 2017 voor Nextel event

16 februari 2018

Lagarde is door Aerohive distributeur Nextel genomineerd als ‘Leader 2017’. Begin februari viel Lagarde nog in de prijzen op het Aerohive…

Lagarde is door Aerohive distributeur Nextel genomineerd als ‘Leader 2017’. Begin februari viel Lagarde nog in de prijzen op het Aerohive event. De nominatie van Nextel is wederom een bevestiging van het succes van Lagarde als Aerohive-reseller.

“Als Premier partner van Aerohive behoort Lagarde tot de top-10 resellers in Nederland”

Samenwerking Lagarde Nextel

Als Premier partner van Aerohive behoort Lagarde tot de top-10 resellers in Nederland. Eric Versluijs (Nextel) over de succesvolle samenwerking: “Lagarde heeft zich in 2017 professioneel ingezet en heeft samen met ons de gestelde doelen ruimschoots gehaald. Vooral de brede aanpak vanuit sales, marketing en operations van Lagarde spreekt ons erg aan. Een geweldig team om mee samen te werken!”

zakelijke-telefonie-kpn-een

Gunstige Aerohive-oplossingen

Volgens Martin Gol (salesmanager bij Lagarde) biedt de succesvolle samenwerking tussen Nextel en Lagarde nieuwe kansen voor 2018: “Onze klanten kunnen nu nog beter profiteren van de Aerohive-oplossingen door de interessante bundelacties die we periodiek lanceren. Combineer dit met de nieuwe oplossingen van Aerohive en we kunnen voor vrijwel iedere organisatie een interessante WiFi-oplossing bieden. Ik ga graag in gesprek met mijn klanten om de mogelijkheden te bespreken.”

Zakelijk telefonie Contact Center Software

Op 15 maart vindt de uitslag van de Nextel channel awards plaats in Hydepark te Doorn.

Meer weten over de oplossingen van Aerohive? Neem gratis deel aan ons Aerohive webinar.

Aerohive networks logo
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *