8,6 8 ,6 223 reviews Bekijk reviews

Lagarde genomineerd als Aerohive Leader 2017 voor Nextel event

Lagarde is door Aerohive distributeur Nextel genomineerd als ‘Leader 2017’. Begin februari viel Lagarde nog in de prijzen op het Aerohive event. De nominatie van Nextel is wederom een bevestiging van het succes van Lagarde als Aerohive-reseller.

Logo Nextel
Uitreiking nominatie Nextel

Samenwerking Lagarde Nextel

Als Premier partner van Aerohive behoort Lagarde tot de top-10 resellers in Nederland. Eric Versluijs (Nextel) over de succesvolle samenwerking: “Lagarde heeft zich in 2017 professioneel ingezet en heeft samen met ons de gestelde doelen ruimschoots gehaald. Vooral de brede aanpak vanuit sales, marketing en operations van Lagarde spreekt ons erg aan. Een geweldig team om mee samen te werken!”

Gunstige Aerohive-oplossingen 

Volgens Martin Gol (salesmanager bij Lagarde) biedt de succesvolle samenwerking tussen Nextel en Lagarde nieuwe kansen voor 2018: “Onze klanten kunnen nu nog beter profiteren van de Aerohive-oplossingen door de interessante bundelacties die we periodiek lanceren. Combineer dit met de nieuwe oplossingen van Aerohive en we kunnen voor vrijwel iedere organisatie een interessante WiFi-oplossing bieden. Ik ga graag in gesprek met mijn klanten om de mogelijkheden te bespreken.”


Op 15 maart vindt de uitslag van de Nextel channel awards plaats in Hydepark te Doorn.

Nominatie Nextel Leader 2017 Lagarde
Logo Aerohive Networks

“Meer weten over de oplossingen van Aerohive? Neem gratis deel aan ons Aerohive webinar.”

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00