Lagarde Groep Diamond Partner Extreme Networks

24 augustus 2021

Lagarde Groep heeft de Diamond Partner status van Extreme Networks behaald. Hiermee toont Lagarde Groep aan te beschikken over hoogwaardige…

Lagarde Groep heeft de Diamond Partner status van Extreme Networks behaald. Hiermee toont Lagarde Groep aan te beschikken over hoogwaardige kennis van netwerkoplossingen en het uitgebreide productportfolio van Extreme Networks.

Samenwerking

De samenwerking tussen Lagarde Groep en Extreme Networks is begonnen bij Aerohive. Jarenlang was dit een WiFi-leverancier van Lagarde Groep. Nadat Aerohive is overgenomen door Extreme Networks heeft Lagarde Groep de samenwerking met Extreme Networks doorgezet. In feite een jarenlange samenwerking! En succesvol, zo lichten Martin Gol (Lagarde Groep) en Maurice Riksen (Extreme Networks) toe in onderstaande video.

WiFi 6E, uitbreiding van de WiFi-standaard

Nog even een uitstapje naar de technische kant. WiFi 6 is net op de markt en de nieuwste uitbreiding is alweer hier: WiFi 6E (de E staat voor ‘extended’).

WiFi 6E borduurt dus voort op de WiFi-6 standaard en voegt een geheel nieuwe frequentieband toe: 6 GHz. Dit verdrievoudigt het aantal frequenties dat beschikbaar is voor WiFi signalen. Zonder te diep op de details in te gaan: het WiFi wordt hierdoor nóg sneller, betrouwbaarder en er zijn meer mogelijkheden ow uw WiFi-netwerk beter in te richten.

Is er al actie nodig? Wat zijn de kansen van WiFi 6E voor uw organisatie? We lichten het graag aan u toe! Vul hiervoor onderstaand contactformulier in.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *