Onneembaar fort of glazen huis: welkom op 8 juni!

24 april 2017

Ronnie Overgoor en generaal-majoor b.d. Vleugels sprekers op event Lagarde Groep Hoe ziet de toekomst van de digitale wereld er…

Ronnie Overgoor en generaal-majoor b.d. Vleugels sprekers op event Lagarde Groep

Hoe ziet de toekomst van de digitale wereld er nu uit? Welke rol speelt veiligheid daarin? En is alles in 2025 veranderd in één openbare ruimte of is de wereld streng beveiligd? Over dit thema denkt Lagarde graag met u na op 8 juni aanstaande. Trendwatcher Ronnie Overgoor en generaal-majoor b.d. Vleugels geven tijdens dit event hun visie op de snel veranderende wereld van security en ICT. Locatie event: Fort Voordorp.

“Kijkend naar de toekomst is veiligheid en ICT ongelofelijk belangrijk.”

Update 24 mei 2017: nog maar 30 plaatsen beschikbaar!

Update 1 juni 2017: Helaas kan Adjiedj Bakas wegens persoonlijke omstandigheden niet spreken. We zijn blij dat we in Ronnie Overgoor een inspirerende en enthousiaste spreker hebben gevonden.

Kansrijke toekomst

“Wij zijn voor onze klanten aanspreekpunt voor Telecommunicatie, Netwerken, ICT en Beveiliging. Aanspreekpunt zijn betekent dat we adviseren en realiseren, waarbij klanten altijd kunnen rekenen op de meest innovatieve en passende oplossingen. Om onze klanten te inspireren, organiseren we dit event op een unieke locatie”, aldus Bert Noteboom.
Eddy van Dijk vult aan: “Kijkend naar de toekomst is veiligheid en ICT ongelofelijk belangrijk. Ronnie Overgoor laat niet alleen zien hoe de wereld van morgen eruit ziet, maar houdt ons tevens een spiegel voor en laat zien welke mindset nodig is om succesvol te zijn en te blijven. Dit event gaat ons en onze klanten absoluut inspireren om vooruit te denken naar 2025!”

Afscheid Gerrit van Lagen

Tijdens het event kan ook afscheid genomen worden van Lagarde-oprichter en voormalig directeur Gerrit van Lagen. De andere reeds actieve directieleden (Bert Noteboom en Eddy van Dijk) stapten per 1 januari 2017 naar voren en namen de leiding over. Gerrit waardeert uw komst bijzonder!

Leren van krijgsmacht

Een beroepsgroep in Nederland die veel te maken heeft met veiligheid, is Defensie. Eén van de andere sprekers op het event is Theo Vleugels, generaal-majoor buiten dienst. Hij is als commandant van 1 (NLD/AUS) Task Force Uruzgan als onderdeel van ISAF uitgezonden geweest naar Afghanistan.

Bert Noteboom:“Vanuit die ervaring vertelt generaal b.d. Vleugels wat bedrijven en organisaties kunnen leren van de krijgsmacht. Graven we onszelf in of blijven we transparant?”

Unieke locatie

Voor dit event heeft Lagarde gekozen voor een unieke locatie, die past bij het gekozen thema. Fort Voordorp is een historisch monument, gelegen aan de rand van Utrecht. Het event start om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Inschrijven kan hieronder, hartelijk welkom!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *