Lagarde Groep Klantteam

door | 1 oktober 2018 | Nieuws

Per 1 oktober introduceren Entris en Lagarde het Lagarde Groep Klantteam. Dit klantteam verwerkt supportverzoeken van klanten die gebruik maken…

Per 1 oktober introduceren Entris en Lagarde het Lagarde Groep Klantteam. Dit klantteam verwerkt supportverzoeken van klanten die gebruik maken van het complete dienstenpakket van Lagarde Groep (ICT, communicatie, beveiliging). Hierdoor kunnen Entris en Lagarde haar klanten nog beter van dienst zijn.

Multidisciplinair klantteam

Voorheen werden de supportverzoeken van deze ‘Lagarde Groep brede klanten’ verwerkt door klantteams binnen Entris en Lagarde. Speciaal voor deze klanten is een klantteam samengesteld, bestaande uit meerdere multidisciplinaire engineers: het Lagarde Groep Klantteam.
Dit betekent één aanspreekpunt voor alle zaken met betrekking tot ICTcommunicatie en beveiliging. Tevens kunnen deze klanten rekenen op een ‘ticketsysteem’, waardoor zij geautomatiseerd op de hoogte worden gehouden van de status van hun supportverzoeken.
Het Lagarde Groep Klantteam is gevestigd in Hoevelaken.

Vinger die diensten aanwijst

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
Paxton10: toegangscontrole én video management

Paxton10: toegangscontrole én video management

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert. Paxton10 Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren