Lagarde Groep lanceert nieuw bedrijfsonderdeel Excellis

9 juni 2017

Bedrijfsonderdeel speelt in op groeiende vraag naar datavraagstukken Lagarde Groep (Lagarde, Entris, Blankenstijn Beveiliging en Escron) maakte op hun klantenevenement…

Bedrijfsonderdeel speelt in op groeiende vraag naar datavraagstukken

Lagarde Groep (Lagarde, Entris, Blankenstijn Beveiliging en Escron) maakte op hun klantenevenement afgelopen donderdag bekend dat ze de samenwerking tussen de diverse bedrijfsonderdelen gaan intensiveren. Ook lanceerde Lagarde Groep een nieuwe telg in de familie: Excellis. Dit bedrijfsonderdeel zal zich onder andere richten op data-oplossingen en business intelligence.

“Dit bedrijfsonderdeel zal zich onder andere richten op data-oplossingen en business intelligence.”

Het klantenevent van Lagarde vond plaats in fort Voordorp en droeg het thema ‘Onneembaar fort of glazen huis’ en ging over de toekomst van ICT en security. De sprekers generaal-majoor b.d. Theo Vleugels en trendwatcher Ronnie Overgoor reflecteerden op dit onderwerp. Ook was er een afscheidsmoment van directeur Gerrit van Lagen, die Lagarde Groep in het najaar van 2016 verkocht aan Eddy van Dijk en Bert Noteboom.

Bekijk de aftermovie van het event.

Logo Excellis

Lancering Excellis

Directielid Eddy van Dijk nam de aanwezigen mee in de ontwikkelingen van Lagarde Groep. Naast de groei van de afgelopen jaren constateerde hij een behoefte.“We kregen steeds vaker vragen over wat te doen met big data en business intelligence. We hebben besloten dat niet te integreren in één van de bestaande bedrijven, maar lanceren hiervoor een nieuw bedrijfsonderdeel: Excellis.”  Excellis gaat klanten adviseren in het omgaan met grote hoeveelheden data en inzicht creëren door middel van intelligente dashboards.

Afscheid Gerrit van Lagen

was de afgelopen 25 jaar directeur van Lagarde Groep. Enkele jaren geleden signaleerde hij dat het bedrijf een nieuwe fase in ging.“Deze fase vraagt om een ander type leiding geven. In Eddy van Dijk en Bert Noteboom heb ik de juiste match gevonden.” Aandachtspunt bij de overname was de unieke cultuur van Lagarde. Van Lagen:“Ik vertrouw erop dat het nieuwe management het DNA van Lagarde begrijpt en voortzet.”  Van Lagen bedankte klanten en medewerkers voor de samenwerking in de voorbije jaren.

Klaar voor de toekomst

Met de nieuwe leiding en een bedrijfsonderdeel dat zich richt op de recente uitdaging van data en BI is Lagarde Groep klaar voor de toekomst. Eddy van Dijk:“We hebben vandaag veel inspiratie gekregen van sprekers en klanten. Daaruit blijkt dat we bij Lagarde de afgelopen jaren de juiste keuzes hebben gemaakt. We blijven intensief samenwerken met de bedrijven in Lagarde Groep onderling en vooral met onze klanten. Dat blijkt een succesfactor.”De vernieuwde samenwerking en de lancering van Excellis wordt onderstreept met de geplande uitrol van een nieuwe, uniforme huisstijl voor alle bedrijfsonderdelen.

Over Lagarde Groep
Lagarde Groep bestaat uit Lagarde, Blankestijn Beveiliging, Entris, Escron en Excellis. Met ruim 90 betrokken medewerkers leveren wij een positieve bijdrage aan de doelstellingen van onze klanten. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging zorgen we ervoor dat onze klanten veilig en toekomstgericht kunnen werken.

Logo Lagarde groep
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *