Lagarde Groep tekent overeenkomst met Opella voor IT-beheer en moderne werkplek

10 april 2024

In de week van de Zorg– & ICT-beurs delen we graag mooi nieuws. Zorgorganisatie Opella is al jarenlang een belangrijke…

In de week van de Zorg– & ICT-beurs delen we graag mooi nieuws.

Zorgorganisatie Opella is al jarenlang een belangrijke en vertrouwde relatie van Lagarde Groep en heeft vorig jaar een aanbestedingstraject uitgezet voor het beheer van hun ICT-omgeving en de transitie naar de Moderne Werkplek.   Samen met Opella hebben we onlangs de samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende jaren. Opella is al lange tijd klant van Lagarde Groep op het gebied van telefonie. Tijdens deze lange samenwerking hebben ze ervaren hoe partnership wordt ingevuld door onze medewerkers. Deze ervaring heeft zeker bijgedragen om de definitieve keuze te maken om ook het IT-beheer bij Lagarde Groep te beleggen.

We bedanken het ICT-team en het bestuur van Opella voor het vertrouwen en zijn ontzettend blij met deze prachtige uitdaging om deze mooie organisatie te ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen.

Over Opella

Opella biedt in de Gelderse Vallei verpleeghuiszorg, wijkverpleging, thuiszorg, dagbesteding, revalidatie, behandeling en maatschappelijk werk. Bij Opella ondersteunen ze met 1600 medewerkers en 550 vrijwilligers jaarlijks ongeveer 5700 cliënten. Het betreft vooral zorg voor ouderen, maar Opella is er ook voor gezinnen. Opella biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen die hulp nodig hebben. Het uitgangspunt is zinvolle zorg; ondersteunen waar je niet gemist kunt worden.


Opella werkt vanuit aandacht voor de gehele mens. De zorgvisie is om niet alleen te kijken naar de lichamelijke gezondheid, maar naar het totaal van lichaamsfuncties, dagelijks functioneren, mentaal welbevinden, zingeving, meedoen en kwaliteit van leven. Daarbij neem je zorg niet over, maar stimuleer  je zelfredzaamheid.

Opella logo 2017

Over Lagarde Groep

ICT, communicatie en beveiliging zijn steeds meer met elkaar verbonden. Lagarde Groep vormt daarin één aanspreekpunt, met experts op elk terrein. Al sinds 1991 voelt het als onze verantwoordelijkheid om klanten efficiënter, effectiever en veiliger te laten werken. Ruim dertig jaar meegaan in technologische ontwikkelingen. Dat vraagt om betrokkenheid, deskundigheid en oog voor vernieuwing. Gewoon goed je werk doen. Meedenken en eerlijk adviseren. Altijd gericht op een optimale oplossing voor de klant. Dat maakt Lagarde Groep verrassend vertrouwd.

logo Lagardegroep sRGB
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *