Lagarde Groep verwelkomt studenten voor gastcolleges

31 mei 2024

Afgelopen periode ontvingen wij studenten van Essenzo Business School en het Hoornbeeck College voor verschillende gastcolleges. Tijdens deze dagen kregen…

Afgelopen periode ontvingen wij studenten van Essenzo Business School en het Hoornbeeck College voor verschillende gastcolleges. Tijdens deze dagen kregen de studenten een kijkje achter de schermen van ons bedrijf en verdiepten ze zich in diverse vakgebieden.

Gastcollege Essenzo Business School

Na een warm ontvangst bij Lagarde Groep kregen de studenten van Essenzo Business School een presentatie over ons bedrijf. Vervolgens volgde de eerste les over Financieel Management, waarin de studenten de fijne kneepjes van dit vakgebied leerden kennen.

Na een heerlijke lunch en een verfrissende wandeling over de Harselaar, werd de focus gelegd op Cybersecurity. In deze interactieve sessie kregen de studenten inzichten in de gevaren van cybercriminaliteit en praktische tips hoe ze zich hiertegen kunnen wapenen.

Gastles Hoornbeeck College

Naast het gastcollege van Essenzo Business School, gaven we afgelopen periode ook een gastles aan ICT-leerlingen van het Hoornbeeck College. Tijdens deze les kregen de leerlingen inzicht in de vele mogelijkheden van Microsoft 365.  We waren erg enthousiast over de actieve deelname van de leerlingen en hopen dat ze veel hebben geleerd van deze les.

Kennis maken met de praktijk

Het organiseren van gastcolleges is een van de manieren waarop Lagarde Groep zich inzet om jong talent te inspireren. We vinden het belangrijk om studenten kennis te laten maken met de praktijk en hen te laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen ons bedrijf. Daarom zijn stagiaires ook altijd van harte welkom. Kijk voor de mogelijkheden op werkenbijlagarde.nl/stage.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *