Lagarde Groep wederom bekroond tot Diamond Partner Extreme Networks

17 november 2023

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Lagarde Groep het Diamond Partner-certificaat wederom heeft behaald. Dit certificaat is een erkenning…
Lagarde Groep Diamond Partner Extreme Networks

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Lagarde Groep het Diamond Partner-certificaat wederom heeft behaald. Dit certificaat is een erkenning van de expertise en ervaring van Lagarde Groep in het leveren van Extreme Networks netwerk- en wifi-oplossingen.

“We zijn blij met onze continue samenwerking met Extreme Networks”, aldus Kim Gründmann, Sales Manager Netwerken/Telecom van Lagarde Groep. “Extreme Networks biedt een uitgebreide portfolio van hoogwaardige netwerk- en wifi-oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Door onze Diamond Partner status te behouden, kunnen we onze klanten blijven voorzien van de beste oplossingen en service.”

Netwerk- en wifi- oplossingen

Lagarde Groep levert bedrijfsnetwerken en wifi-oplossingen voor organisaties. De oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid, stabiliteit en snelheid.

“We nemen de tijd om samen met onze klanten de juiste oplossing te vinden”, aldus Gründmann. “We luisteren goed naar de wensen en behoeften van onze klanten en adviseren hen op basis van onze jarenlange ervaring. Van ontwerp en implementatie tot beheer en onderhoud.”

Wilt u een (nieuw) zakelijk netwerk laten aanleggen?

Een netwerk van Lagarde Groep is snel, veilig, heeft optimale dekking en is eenvoudig te beheren. En loopt u onverhoopt toch tegen iets aan, dan staat onze supportafdeling voor u klaar! Vul hieronder u gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *