Lagarde neemt Pellegrom telecom over

12 november 2013

Per 11 november 2013 neemt Lagarde de activiteiten van Pellegrom Telecom, specialist op het gebied van VoIP en mobiele telefonie,…

Per 11 november 2013 neemt Lagarde de activiteiten van Pellegrom Telecom, specialist op het gebied van VoIP en mobiele telefonie, over. Pellegrom Telecom is sinds 1984 actief in de telecombranche. Oprichter Lijndert Pellegrom spreekt over een ‘geslaagde overname om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen’. Pellegrom Telecom blijft als zelfstandige onderneming bestaan binnen de groep van Lagarde-ondernemingen.

“Pellegrom Telecom heeft gezocht naar een geschikte kandidaat om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met deze stap garanderen wij bredere dienstverlening op het gebied van IP en continuïteit voor onze klanten”, aldus Lijndert Pellegrom. Lagarde en Pellegrom Telecom hebben een gezamenlijke historie. “Onze bedrijven hebben eerder samengewerkt en wij zien in de dienstverlening en het portfolio van Lagarde een aanvulling op onze bestaande producten en diensten.” Pellegrom Telecom blijft als onderdeel van Lagarde gevestigd in Waardenburg. De personeelsleden in dienst van het bedrijf gaan mee in de overname. Pellegrom: “Zo blijft het persoonlijke contact met bestaande klanten gewaarborgd.”

Uitbreiding producten en diensten

Gerrit van Lagen, oprichter en eigenaar van Lagarde, ziet in de overname van Pellegrom Telecom kansen om klanten in het zuiden van het land sneller te bedienen.

“Wij zien in Pellegrom Telecom een goede partij om ons bedrijf geografisch uit te breiden”, aldus van Lagen.

Naast telefonie biedt Lagarde onder andere cloud- en ICT-dienstverlening, inbraakdetectie, toegangscontrole en camerabeveiliging aan. Van Lagen: “Daarnaast garanderen wij onze klanten één aanspreekpunt binnen het totaalpakket van IP-dienstverlening. Wij gaan met de uitbreiding van het portfolio de bestaande klanten van Pellegrom Telecom een groter dienstenpakket aanbieden.”  

Kennismaking

Tijdens het komende Pellegrom Telecom Event maken directie en medewerkers van Lagarde graag kennis met bestaande relaties en het marktgebied van Pellegrom Telecom. Dit event vindt plaats op donderdag 16 januari in de omgeving Zaltbommel. Dan wordt tevens het extra brede nieuwe portfolio van Pellegrom Telecom gepresenteerd en in een gezamenlijke inspiratiesessie maken bezoekers kennis met aansprekende innovaties in de branche.

Historie Pellegrom Telecom

Pellegrom Telecom is in 1984 opgericht door Lijndert Pellegrom en is sinds 1992 met showroom, kantoor en werkplaats gevestigd in Waardenburg. Het bedrijf heeft naam gemaakt in de jaren waarin VoIP in opkomst kwam en gemeengoed is geworden in het MKB en MKB+. Het klantenbestand van Pellegrom Telecom en de lopende servicecontracten worden meegenomen in de overname.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *