Lagarde ontvangt Aerohive Leader Award

Lagarde sleept wederom een award in de wacht
Donderdag 15 maart heeft Lagarde wederom een award omtrent Aerohive in de wacht gesleept. Voor het Nextel event was Lagarde genomineerd voor twee Awards: De ‘Aerohive Leader Award’ en de ‘WiFi Engineer of the Year Award’. De ‘Aerohive Leader Award’ werd gewonnnen, wederom een bevestiging van het succes van Lagarde als Aerohive reseller.
Award
“Wederom een bevestiging van het succes van Lagarde als Aerohive reseller. ”

Nextel event

Dit jaar was het thema ’What’s next’. Gedurende het event werden de aanwezige resellers geïnformeerd over de ontwikkelingen in de markt en werden tips gegeven over hoe hier op in te spelen.

Het laatste onderdeel van het event betrof de uitreiking van de awards.

Nextel logo
Aerohive Leader Award

Aerohive Leader Award

Martin Gol nam deze avond de ‘Aerohive Leader Award’ in ontvangst. Martin Gol: “Heel mooi dat we deze award hebben gewonnen! We werken al meerdere jaren succesvol samen met Nextel om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Combineer dit met de nieuwe oplossingen van Aerohive en we kunnen iedere organisatie voorzien van een professioneel ingerichte WiFi-oplossing.”

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Aerohive biedt? Bekijk dan:

 

Of vraag meer informatie aan via onderstaande button.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren