Lagarde Platinum Certified Partner van Keyprocessor

door | 13 juli 2017 | Nieuws

Lagarde mag zich sinds juli 2017 Certified Partner van Keyprocessor noemen. Dit platinum partnerschap is een belangrijke waardering vanuit Keyprocessor…

Lagarde mag zich sinds juli 2017 Certified Partner van Keyprocessor noemen. Dit platinum partnerschap is een belangrijke waardering vanuit Keyprocessor voor de kwaliteit van dienstverlening van Lagarde. De samenwerking tussen beide partijen wordt op deze manier geïntensiveerd.

Lagarde en Keyprocessor werken al jarenlang samen om klanten van Lagarde te voorzien van geïntegreerde toegangscontrolesystemen en security management software. Keyprocessor weet hoe cruciaal haar partners zijn voor het behouden en uitbouwen van het marktbereik. “Onze partners kennen de specifieke behoeften van de markt als geen ander en samen zorgen wij ervoor dat ook aan de meest complexe security behoeften kan worden voldaan!” aldus Gert van den Hoek, Algemeen Directeur van Keyprocessor.

““Een jarenlange samenwerking waarin alles  klopt, heeft nu geleid tot een mooi partnerschap.”

Als gecertificeerd partner krijgt de partner van Keyprocessor de beschikking over een scala aan voordelen waaronder een digitaal educatief & prestatiegericht trainingsprogramma, gerichte salestools, technische & sales support, marketingondersteuning en toegang tot periodieke events, waarbij ontwikkeling in de breedste zin van het woord centraal staat. Bert Noteboom, Algemeen Directeur van Lagarde Groep vindt de certificering een belangrijke mijlpaal: “Een jarenlange samenwerking waarin alles  klopt, heeft nu geleid tot een mooi partnerschap.

Over Keyprocessor

Keyprocessor is onderdeel van de TKH Group. De TKH Group NV is een internationaal opererende groep die is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van innovatieve systemen en netwerken. De Security & Site Management oplossingen van Keyprocessorzijn onderscheidend door de eigen ontwikkeling van software en hardware. Door de flexibele opbouw en gebruik van de nieuwste ICT technologieën en open standaarden, heeft Keyprocessor voor iedere klant een oplossing!

Over Lagarde

Lagarde is onderdeel van Lagarde Groep. Lagarde Groep bestaat uit Lagarde, Blankestijn Beveiliging, Entris, Escron en Excellis. Met betrokken medewerkers leveren wij een positieve bijdrage aan uw doelstellingen. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging, zorgen we ervoor dat u veilig en toekomstgericht kunt werken.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
Paxton10: toegangscontrole én video management

Paxton10: toegangscontrole én video management

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert. Paxton10 Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren