Lagarde op de Vakbeurs Facilitair 2017

ontdek in onze stand de ontwikelingen op het gebied vna security en IoT
Op 25, 26 en 27 januari 2017 wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de 19e editie van de Vakbeurs Facilitair gehouden. De vakbeurs Facilitair (& Gebouwbeheer) groeide vanaf zijn oprichting in 1999 uit tot dé informatiebron op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Met gemiddeld bijna 18.000 bezoekers en bijna 400 standhouders per editie – gemeten over de edities 2009 tot en met 2016 – is het evenement op zijn vakgebied zelfs het grootste van de wereld.
Vakbeurs facilitair
“Bereikbaar zijn is van groot belang!”

Bezoek onze stand, meld u gratis aan!

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Vakbeurs Facilitair. Kom langs op onze stand en ervaar hoe razendsnel de ontwikkelingen gaan op het gebied van onder andere security en Internet of Things (IOT).

 

U vindt ons in januari op stand E15.

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer biedt de professional in de sector niet alleen een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Ook zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals de uitreiking van de FGNoviteitenprijs, nieuwjaarsrecepties en een uitgebreid lezingenprogramma. Kijk voor meer informatie op de website van deVakbeurs Facilitair.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren