Maatregelen aangescherpt – tijd voor actie?

3 november 2021

De coronamaatregelen zijn aangescherpt en dat betekent voor veel organisaties weer meer thuiswerken. Kim (accountmanager Lagarde Groep) en Thijs (Partnermanager…

De coronamaatregelen zijn aangescherpt en dat betekent voor veel organisaties weer meer thuiswerken.

Kim (accountmanager Lagarde Groep) en Thijs (Partnermanager Xelion) zien het alweer gebeuren: medewerkers slepen spullen mee naar huis, de IT-afdeling wordt weer gevraagd de telefoons door te schakelen en er zijn allerlei uitdagingen op het gebied van IT en communicatie.

Kim en Thijs weten uit de praktijk waar de meeste organisaties tegenaan lopen en welke oplossingen er zijn om dit op te lossen: “als we iets geleerd hebben het afgelopen anderhalve jaar, is dat communiceren en (deels) samenwerken op afstand heel efficiënt en veilig kan.”

Hun bevindingen delen ze in een korte video! Benieuwd? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. U ontvangt dan de video in de mail.

Ontvang de video

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *