Maatregelen m.b.t. coronavirus

door | 13 maart 2020 | Nieuws

Het aantal Corona (Covid-19) besmettingen neemt toe. De gezondheid van onze relaties en onze medewerkers is de hoogste prioriteit. Daarom…

Het aantal Corona (Covid-19) besmettingen neemt toe. De gezondheid van onze relaties en onze medewerkers is de hoogste prioriteit. Daarom nemen we maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.  

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen: 

  • zijn onze medewerkers geïnformeerd over de wijze waarop zij de kans op een besmetting kunnen reduceren. 
  • beperken we het fysieke contact zoveel mogelijk. Onze medewerkers geven u geen hand. Niet omdat we dat niet willen, maar als hygiënemaatregel. 
  • werken onze medewerkers, waar mogelijk, op afstand. 
  • houden we de richtlijnen van het RIVM scherp in de gaten. 

Verder hebben onze medewerkers de opdracht zich te houden aan de adviezen en richtlijnen die kunnen gelden binnen uw organisatie. We willen u vragen om hen hierover te informeren, indien mogelijk voorafgaand via onze projectleiders.  

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Bij voorkeur met uw vaste contactpersoon. Telefonisch kunt u ons bereiken op 088 16 16 016 en per mail op info@lagardegroep.nl.  

Heeft u vragen over thuiswerken, telefonisch bereikbaarheid en werken met tools zoals Microsoft Teams? Dan staan we voor u klaar

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

De afgelopen maanden staan organisaties steeds voor nieuwe uitdagingen. Door de Coronacrisis is de 'anderhalve meter afstand samenleving' het nieuwe normaal. Nu meer werknemers de weg naar kantoor weer hebben gevonden zijn vele organisaties bezig een 'COVID-19 proof...

Lees meer
Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren