Maatregelen m.b.t. coronavirus

13 maart 2020

Het aantal Corona (Covid-19) besmettingen neemt toe. De gezondheid van onze relaties en onze medewerkers is de hoogste prioriteit. Daarom…

Het aantal Corona (Covid-19) besmettingen neemt toe. De gezondheid van onze relaties en onze medewerkers is de hoogste prioriteit. Daarom nemen we maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.  

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen: 

  • zijn onze medewerkers geïnformeerd over de wijze waarop zij de kans op een besmetting kunnen reduceren. 
  • beperken we het fysieke contact zoveel mogelijk. Onze medewerkers geven u geen hand. Niet omdat we dat niet willen, maar als hygiënemaatregel. 
  • werken onze medewerkers, waar mogelijk, op afstand. 
  • houden we de richtlijnen van het RIVM scherp in de gaten. 

Verder hebben onze medewerkers de opdracht zich te houden aan de adviezen en richtlijnen die kunnen gelden binnen uw organisatie. We willen u vragen om hen hierover te informeren, indien mogelijk voorafgaand via onze projectleiders.  

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Bij voorkeur met uw vaste contactpersoon. Telefonisch kunt u ons bereiken op 088 16 16 016 en per mail op info@lagardegroep.nl.  

Heeft u vragen over thuiswerken, telefonisch bereikbaarheid en werken met tools zoals Microsoft Teams? Dan staan we voor u klaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *