Microsoft Gold & Silver Membership Lagarde Groep verlengd

door | 6 mei 2020 | Nieuws

Lagarde Groep is al meerdere jaren Microsoft Gold & Silver partner in het ‘small- en midmarket segment’. Ook dit jaar…

Lagarde Groep is al meerdere jaren Microsoft Gold & Silver partner in het ‘small- en midmarket segment’. Ook dit jaar is het Microsoft Gold & Silver membership met één jaar verlengd. Lagarde Groep toont wederom aan dat haar ICT-engineers Microsoft Certified Professionals zijn. Daarnaast toont Lagarde Groep aan op topniveau diensten van Microsoft aan te bieden en te beheren. Belangrijk voor Microsoft, aangezien zij hoge eisen stelt aan haar partners.

Eric Klomp, operationeel directeur: “Lagarde Groep beheert voor een groot aantal klanten de Microsoftomgeving. Deze dienstverlening en referentieprojecten hebben geresulteerd in de hoogste partnerstatus, al meerdere jaren. Dit is het bewijs dat we een betrouwbare en ervaren partner zijn voor Microsoft en onze klanten.”

Wilt u de mogelijkheden van Microsoft voor uw organisatie onderzoeken? Wij adviseren u graag.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

5G bij KPN

5G bij KPN

28 juli 2020 is de dag dat KPN haar mobiele netwerk voorziet van 5G. Dit betekent dat gebruikers van het KPN-netwerk over een nieuwe frequentie voor mobiel internet beschikken, waarmee zij klaar zijn voor de toekomst. Opvolger van 4G De vijfde generatie van het...

Lees meer
Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

De afgelopen maanden staan organisaties steeds voor nieuwe uitdagingen. Door de Coronacrisis is de 'anderhalve meter afstand samenleving' het nieuwe normaal. Nu meer werknemers de weg naar kantoor weer hebben gevonden zijn vele organisaties bezig een 'COVID-19 proof...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren