Microsoft Copilot – virtuele assistent voor het MKB

16 januari 2024

Microsoft maakt Copilot beschikbaar voor alle bedrijven. Een mooie innovatie voor zowel individuen als organisaties om hun succes te vergroten.…

Microsoft maakt Copilot beschikbaar voor alle bedrijven. Een mooie innovatie voor zowel individuen als organisaties om hun succes te vergroten. Copilot, gezien als de dagelijkse AI-partner, heeft inmiddels al meer dan 5 miljard chats en afbeeldingen gegenereerd. En nu het voor meer organisaties beschikbaar wordt is de verwachting dat het gebruik alleen maar verder zal toenemen.

Copilot Pro

Vanwege de groeiende behoefte introduceert Microsoft Copilot Pro, een premium abonnement voor ‘power users’ en ‘creators’. Dit biedt geavanceerde AI-mogelijkheden en integreert deze in diverse Microsoft 365 abonnementen. Nieuwe functies omvatten het creëren van gepersonaliseerde Copilot GPT’s en verbeterde AI-gegenereerde afbeeldingen. Daarnaast is de Copilot-app nu beschikbaar voor iOS- en Android-telefoons, wat de toegankelijkheid en bruikbaarheid van Copilot aanzienlijk vergroot.

Voor alle soorten bedrijven

Microsoft breidt ook de beschikbaarheid van Copilot voor Microsoft 365 uit naar bedrijven van elke grootte, inclusief MKB. Een aantal functionaliteiten uitgelicht:

  • Een uniforme AI-ervaring die werkt op al uw apparaten. Copilot begrijpt uw context op het web, op uw PC, in uw apps en binnenkort ook op uw telefoon.
  • Toegang tot Copilot in Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote op PC, Mac en iPad.
  • Toegang tot de allernieuwste modellen – te beginnen met OpenAI’s GPT-4 Turbo. Met Copilot Pro heeft u toegang tot GPT-4 Turbo tijdens piekuren voor snellere prestaties en binnenkort ook de mogelijkheid om tussen modellen te schakelen.
  • Verbeterde AI-gestuurde beeldcreatie – sneller, meer gedetailleerde beeldkwaliteit en landschapsbeeldformaat.
  • De mogelijkheid om uw eigen Copilot GPT te bouwen.

De kracht van Copilot

Kort samengevat, Copilot voor Microsoft 365 verhoogt de efficiëntie en productiviteit binnen organisaties door integratie met alle werkgerelateerde data zoals e-mails, documenten en vergaderingen. Het kan zelfstandig updates en rapporten genereren op basis van natuurlijke taalopdrachten. Geïntegreerd in veelgebruikte Microsoft-apps zoals Teams, Word en Excel, biedt Copilot uitgebreide ondersteuning voor creatieve en analytische taken. Met sterke beveiligingsmaatregelen belooft Microsoft met Copilot voor Microsoft 365 een revolutie in bedrijfsproductiviteit door AI.

Meer weten over Copilot voor uw organisatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *