Microsoft prijsharmonisatie

23 februari 2023

Microsoft heeft aangekondigd dat het de prijzen van alle Microsoft-licenties wereldwijd zal harmoniseren om de prijstransparantie van haar clouddiensten te…

Microsoft heeft aangekondigd dat het de prijzen van alle Microsoft-licenties wereldwijd zal harmoniseren om de prijstransparantie van haar clouddiensten te waarborgen. Vanaf 1 april 2023 zullen de prijzen van de clouddiensten overeenkomen met de dollarkoers (USD), waardoor dit wereldwijd hetzelfde is, ongeacht lokale valutaschommelingen.
Prijzen zullen in verschillende valuta’s worden aangepast, waaronder een stijging van 9% voor het Britse pond (GBP), een stijging van 11% voor de Deense kroon (DKK), de Euro (EUR) en de Noorse kroon (NOK), en een stijging van 15% voor de Zweedse kroon (SEK).

Tweejaarlijkse evaluatie Microsoft

Microsoft zal tweemaal per jaar mogelijke prijsaanpassingen ten opzichte van de Amerikaanse dollar (USD) beoordelen en evalueren. En dus zullen daarop prijsstijgingen of -dalingen volgen.

Wat te doen?

Als u voor 1 april een jaarabonnement afsluit wordt u beschermd tegen de verhoogde prijs gedurende één jaar. Als u na 1 april een licentie aanschaft, zal de prijs 11% hoger liggen vanwege de harmonisatie. Als u momenteel maandelijkse licenties gebruikt, kunt u deze voor 1 april nog omzetten om zo de prijsverhoging met een jaar uit te stellen.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *