Naamswijzigingen Microsoft Licenties

door | 7 april 2020 | Nieuws

Microsoft heeft aangekondigd de namen van de Office 365 Business licenties aan te passen. Op 21 april 2020 worden alle…

Microsoft heeft aangekondigd de namen van de Office 365 Business licenties aan te passen. Op 21 april 2020 worden alle Office 365 licenties ondergebracht in het Microsoft 365 portfolio. Hiermee wil Microsoft haar klanten meer duidelijkheid geven over de verschillende abonnementen die zij biedt voor het MKB-segment. De enterprise abonnementen wijzigen niet.

Microsoft 365

Microsoft 365 is in 2017 geïntroduceerd om Office 365 met Windows te koppelen én hierbij extra securitymogelijkheden te bieden. De ontwikkeling bij Microsoft staat niet stil. Nieuwe applicaties worden ontwikkeld en de bestaande worden continu voorzien van nieuwe functionaliteiten en updates. Deze professionalisering neemt Microsoft mee in het Microsoft 365 portfolio, wat dus wordt voorzien van nieuwe namen.

Wat verandert er voor u? Vrijwel niks! Op het gebied van functionaliteit en prijs zult u niks merken. Alleen de namen zijn anders. Onderstaand ziet u welke namen er veranderen per 21 april 2020:

Wilt u uw organisatie ook voorzien van een moderne en veilige werkplek? Wij lichten graag de mogelijkheden van Microsoft 365 aan u toe. Vul hiervoor onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

5G bij KPN

5G bij KPN

28 juli 2020 is de dag dat KPN haar mobiele netwerk voorziet van 5G. Dit betekent dat gebruikers van het KPN-netwerk over een nieuwe frequentie voor mobiel internet beschikken, waarmee zij klaar zijn voor de toekomst. Opvolger van 4G De vijfde generatie van het...

Lees meer
Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

De afgelopen maanden staan organisaties steeds voor nieuwe uitdagingen. Door de Coronacrisis is de 'anderhalve meter afstand samenleving' het nieuwe normaal. Nu meer werknemers de weg naar kantoor weer hebben gevonden zijn vele organisaties bezig een 'COVID-19 proof...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren