Naamswijzigingen Microsoft Licenties

7 april 2020

Microsoft heeft aangekondigd de namen van de Office 365 Business licenties aan te passen. Op 21 april 2020 worden alle…

Microsoft heeft aangekondigd de namen van de Office 365 Business licenties aan te passen. Op 21 april 2020 worden alle Office 365 licenties ondergebracht in het Microsoft 365 portfolio. Hiermee wil Microsoft haar klanten meer duidelijkheid geven over de verschillende abonnementen die zij biedt voor het MKB-segment. De enterprise abonnementen wijzigen niet.

Microsoft 365

Microsoft 365 is in 2017 geïntroduceerd om Office 365 met Windows te koppelen én hierbij extra securitymogelijkheden te bieden. De ontwikkeling bij Microsoft staat niet stil. Nieuwe applicaties worden ontwikkeld en de bestaande worden continu voorzien van nieuwe functionaliteiten en updates. Deze professionalisering neemt Microsoft mee in het Microsoft 365 portfolio, wat dus wordt voorzien van nieuwe namen.

Wat verandert er voor u? Vrijwel niks! Op het gebied van functionaliteit en prijs zult u niks merken. Alleen de namen zijn anders. Onderstaand ziet u welke namen er veranderen per 21 april 2020:

Nieuwe licenties microsoft Tekengebied 1 kopie 2

Wilt u uw organisatie ook voorzien van een moderne en veilige werkplek? Wij lichten graag de mogelijkheden van Microsoft 365 aan u toe. Vul hiervoor onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *