Naamswijzigingen Microsoft Licenties

door | 7 april 2020 | Nieuws

Microsoft heeft aangekondigd de namen van de Office 365 Business licenties aan te passen. Op 21 april 2020 worden alle…

Microsoft heeft aangekondigd de namen van de Office 365 Business licenties aan te passen. Op 21 april 2020 worden alle Office 365 licenties ondergebracht in het Microsoft 365 portfolio. Hiermee wil Microsoft haar klanten meer duidelijkheid geven over de verschillende abonnementen die zij biedt voor het MKB-segment. De enterprise abonnementen wijzigen niet.

Microsoft 365

Microsoft 365 is in 2017 geïntroduceerd om Office 365 met Windows te koppelen én hierbij extra securitymogelijkheden te bieden. De ontwikkeling bij Microsoft staat niet stil. Nieuwe applicaties worden ontwikkeld en de bestaande worden continu voorzien van nieuwe functionaliteiten en updates. Deze professionalisering neemt Microsoft mee in het Microsoft 365 portfolio, wat dus wordt voorzien van nieuwe namen.

Wat verandert er voor u? Vrijwel niks! Op het gebied van functionaliteit en prijs zult u niks merken. Alleen de namen zijn anders. Onderstaand ziet u welke namen er veranderen per 21 april 2020:

Wilt u uw organisatie ook voorzien van een moderne en veilige werkplek? Wij lichten graag de mogelijkheden van Microsoft 365 aan u toe. Vul hiervoor onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang meer informatie

.et_pb_contact_form_0.et_pb_contact_form_container .input{color:white!important}

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

IN MEMORIAM: Gert Wassink

IN MEMORIAM: Gert Wassink

Zaterdag ontvingen wij het droevige nieuws dat onze gewaardeerde en betrokken collega Gert Wassink is overleden. Helaas is na een periode van rust in het najaar van 2018 opnieuw kanker bij Gert geconstateerd. Eind 2019 werd bekend dat verdere behandeling niet meer...

Lees meer
Nieuwe dienst: Microsoft Teams Telefonie

Nieuwe dienst: Microsoft Teams Telefonie

Lagarde Groep introduceert een nieuwe dienst: Microsoft Teams telefonie. Klanten kunnen hiermee hun bestaande telefooncentrale uitbreiden met Microsoft Teams telefonie óf volledig over op bellen via Microsoft Teams. Intern én extern bellen via Microsoft Teams Nu...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren