Nieuwe dienst: 365 Workspace

29 april 2021

Lagarde Groep introduceert een nieuwe dienst: 365 Workspace. Een oplossing waarmee organisaties efficiënter en veiliger werken. Moderne en veilige werkplek…

Lagarde Groep introduceert een nieuwe dienst: 365 Workspace. Een oplossing waarmee organisaties efficiënter en veiliger werken.

Moderne en veilige werkplek

Efficiënter en veiliger (samen)werken. Tevredenheid onder medewerkers verhogen. Efficiënter werken, niet alleen binnen de muren van uw kantoor werken, maar vanaf iedere locatie. Hoe realiseert u dit? Met 365 Workspace beschikt u over een cloud werkplek waarmee u en uw medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

De basis voor de moderne cloud werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Een complete suite, waarin alle elementen voor een moderne en veilige werkplek zijn samengevoegd. Hierdoor bent u altijd up to date en maakt u gebruik van de nieuwste functionaliteiten.

Met 365 Workspace is uw werkomgeving 24×7 maximaal beschermd en wordt er op gewenste tijden ondersteuning verleend. Lagarde Groep neemt het complete beheer voor u uit handen.

De voordelen op een rijtje

  • Online vergaderen en effectiever (samen)werken.
  • Bedrijfsdata is beveiligd benaderbaar vanaf ieder apparaat.
  • Beveiligd inloggen.
  • Volledig beheerd door ICT-specialisten van Lagarde Groep.

Meer weten?

U vindt meer informatie over deze nieuwe dienst:

Brochure 365 Workspace

Met 365 Workspace werken u en uw collega’s efficiënter en veiliger. Op iedere locatie en vanaf ieder device. Meer weten? Download de brochure.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mockup Infographic security
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *