NIS2 op komst – management cybersecurity training

12 februari 2024

“Maak werk van cybersecuritytrainingen voor management. Een voornemen wat voor u als management nog goed van pas kan komen in het jaar 2024.”

NIS2 seeks to further enhance the work started in the NIS Directive to build a high common level of cybersecurity across the European Union.

De NIS2 komt eraan, waardoor cybersecurity een nog belangrijker topic wordt voor veel organisaties. Zeker voor bepaalde sectoren waarin ‘essentiële en belangrijke entiteiten’ centraal staan, zullen er flinke veranderingen aankomen wat betreft regels en richtlijnen.

Daarom ons advies: begin als management met laagdrempelige trainingen in 2024. Wat nu gedaan kan worden, is in de toekomst natuurlijk mooi meegenomen. Dat bespaart een hoop tijd, energie en stress.

26239

Cyberveiligheid versterken

Eén van de richtlijnen die wordt getipt om NIS2 na te leven, is bijvoorbeeld dat organisaties moeten kunnen aantonen dat het management opleidingen volgt in het kader van cyberveiligheid. Voor nu is de eis er nog niet, maar de NIS2 wordt op dit moment omgezet naar Nederlandse wetgeving en is nog niet actief.

Daarom ons advies: begin als management met laagdrempelige trainingen in 2024. Wij denken graag met u mee om een realistisch opleidingsprogramma samen te stellen, waarbij het doel ligt op leren in de praktijk.

Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *