Online logboek beveiliging

door | 11 januari 2019 | Nieuws

Veel organisaties houden het onderhoud van de beveiligingsinstallaties nog bij op de ‘papieren manier’. Echter biedt de digitale variant, een…

Veel organisaties houden het onderhoud van de beveiligingsinstallaties nog bij op de ‘papieren manier’. Echter biedt de digitale variant, een online logboek, veel mogelijkheden. Het werkt sneller, efficiënter en veiliger.

“Sneller, efficiënter en veiliger.”

online logboek

Hoe werkt een online logboek?

Middels een webportal loggen klanten in. Hier hebben zij inzicht in hun online logboek ‘onderhoud beveiligingsinstallaties’. Dit kan te allen tijde worden ingezien en waar nodig worden bewerkt.

Wat wordt er gelogd?

Relevante informatie van de installatie én onderhoudsrapporten worden automatisch gelogd.Per installatie wordt er een extra logboek aangemaakt.

Wat zijn de voordelen?

Een organisatie die overstapt van een ‘papieren’ naar een ‘digitaal’ logboek profiteert van de volgende voordelen:

  • Altijd en overal toegang tot het logboek (de enige voorwaarde is een verbinding met het internet).
  • De documentatie is altijd up-to-date, het logboek wordt automatisch bijgewerkt.
  • Er wordt geen gebruik meer gemaakt van ‘fysieke documentatie’ en dus kan het logboek niet kwijtraken. 
  • Beheerders van meerdere installaties op verschillende locaties hebben snel en eenvoudig een totaaloverzicht. 
Duimen omhoog

Wilt u ook sneller, efficiënter en veiliger uw onderhoud aan uw beveiligingsinstallaties loggen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

5G bij KPN

5G bij KPN

28 juli 2020 is de dag dat KPN haar mobiele netwerk voorziet van 5G. Dit betekent dat gebruikers van het KPN-netwerk over een nieuwe frequentie voor mobiel internet beschikken, waarmee zij klaar zijn voor de toekomst. Opvolger van 4G De vijfde generatie van het...

Lees meer
Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

De afgelopen maanden staan organisaties steeds voor nieuwe uitdagingen. Door de Coronacrisis is de 'anderhalve meter afstand samenleving' het nieuwe normaal. Nu meer werknemers de weg naar kantoor weer hebben gevonden zijn vele organisaties bezig een 'COVID-19 proof...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren