Opticiens doelwit van ramkrakers

door | 16 augustus 2018 | Nieuws

TV Utrecht geeft in een nieuwsbericht aan dat brillenwinkels steeds vaker het doelwit zijn van ramkrakers. Waarom juist de opticiens? En wat…

TV Utrecht geeft in een nieuwsbericht aan dat brillenwinkels steeds vaker het doelwit zijn van ramkrakers. Waarom juist de opticiens? En wat kan een winkeleigenaar doen om zijn/haar winkel hier tegen te beveiligen?

Opticiens als doelwit

Eerder waren het vooral de juwelierszaken waar ramkraken plaats vonden. Nu juweliers zich hier tegen hebben beveiligd richten ramkrakers zich meer op opticiens. De reden? Het gestolen waar is duur, eenvoudig te verhandelen op de zwarte markt én de beveiliging tegen ramkraken laat in veel gevallen te wensen over.

“Verhoog uw beveiliging en voorkom ramkraken”

Rampalen tegen ramkraken

Wapenen tegen ramkraken met rampalen

De oplossing om ramkraken te voorkomen: Het plaatsen van rampalen. De beveiliging van een winkel wordt hiermee aanzienlijk verhoogd.

Maar welke rampaal is het beste? Welke uitvoeringen zijn er? En hoe worden deze bediend? U vindt meer informatie over rampalen op onze Blankestijn website.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *