Strategisch partnership T-Mobile en Lagarde Groep

door | 3 februari 2020 | Nieuws

Lagarde Groep is Unlimited Business Partner van T-Mobile. Als partner van T-Mobile biedt Lagarde Groep samen met T-Mobile een compleet…

Lagarde Groep is Unlimited Business Partner van T-Mobile. Als partner van T-Mobile biedt Lagarde Groep samen met T-Mobile een compleet aanbod aan diensten op het gebied van zakelijke telefonie en mobiele communicatie.

Bert Noteboom, algemeen directeur van Lagarde Groep is enthousiast over de samenwerking: “We zijn trots op de Unlimited Business Partner status. We profiteren van de kracht, dekking en flexibiliteit van het mobiele netwerk van T-Mobile. Of beter gezegd: onze klanten profiteren ervan. Daarbij kunnen onze klanten voortdurend rekenen op nieuwe functionaliteiten en technische ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan vast-mobiel integratie, moderne clouddiensten, mobiel bellen via WiFi en 5G.”

Over Lagarde Groep

Lagarde Groep is sinds 1991 actief in de zakelijke telecombranche. Naast Communicatie biedt Lagarde Groep oplossingen op het gebied van ICT en Beveiliging aan de zakelijke markt.

Over T-Mobile

T-Mobile Nederland is onderdeel van Deutsche Telekom. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, Ben en Tele2. Hiermee bedient de telecomspecialist zowel de zakelijke als particuliere markt met mobiel internet, zakelijke oplossingen, vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Mobiele telefonie voor uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van mobiele telefonie voor uw organisatie? Bekijk dan onze website www.zakelijkmobieletelefonie.nl. Of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden van mobiele telefonie.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

De afgelopen maanden staan organisaties steeds voor nieuwe uitdagingen. Door de Coronacrisis is de 'anderhalve meter afstand samenleving' het nieuwe normaal. Nu meer werknemers de weg naar kantoor weer hebben gevonden zijn vele organisaties bezig een 'COVID-19 proof...

Lees meer
Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren