Strategische partnership T-Mobile en Lagarde Groep

3 februari 2020

Lagarde Groep is Unlimited Business Partner van T-Mobile. Als partner van T-Mobile biedt Lagarde Groep samen met T-Mobile een compleet aanbod aan diensten op het gebied van zakelijke telefonie en mobiele communicatie.

Bert Noteboom, algemeen directeur van Lagarde Groep is enthousiast over de samenwerking: “We zijn trots op de Unlimited Business Partner status. We profiteren van de kracht, dekking en flexibiliteit van het mobiele netwerk van T-Mobile. Of beter gezegd: onze klanten profiteren ervan. Daarbij kunnen onze klanten voortdurend rekenen op nieuwe functionaliteiten en technische ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan vast-mobiel integratie, moderne clouddiensten, mobiel bellen via WiFi en 5G.”

Over Lagarde Groep

Lagarde Groep is sinds 1991 actief in de zakelijke telecombranche. Naast Communicatie biedt Lagarde Groep oplossingen op het gebied van ICT en Beveiliging aan de zakelijke markt.

Over T-Mobile

T-Mobile Nederland is onderdeel van Deutsche Telekom. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, Ben en Tele2. Hiermee bedient de telecomspecialist zowel de zakelijke als particuliere markt met mobiel internet, zakelijke oplossingen, vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Mobiele telefonie voor uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van mobiele telefonie voor uw organisatie? Bekijk dan onze website www.zakelijkmobieletelefonie.nl. Of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden van mobiele telefonie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *