Uniek: toegangscontrole en gebouwbeheer met Paxton net10

8 september 2015

Lagarde zet samen met Paxton, fabrikant van toegangscontrolesystemen, een volledig nieuw platform voor toegangscontrole in de markt: net10. De grote…

Lagarde zet samen met Paxton, fabrikant van toegangscontrolesystemen, een volledig nieuw platform voor toegangscontrole in de markt: net10.

De grote voordelen van net10 zijn het gebruiksgemak en de complete integratie van toegangscontrole met gebouwbeheeronderdelen.

Traditionele integratie is verleden tijd

Normaliter worden geïntegreerde functionaliteiten gerealiseerd door afzonderlijke systemen te installeren en ze met elkaar te verbinden. Hoewel deze aanpak soms geschikt is, zijn ze vaak te complex, gespecialiseerd en te duur voor de meeste projecten. Daarom kijken ondernemingen uit naar de mogelijkheden van totaalintegratie. net10 is het systeem dat het verschil gaat maken in de markt.

De voordelen van Paxton net10

In tegenstelling tot veel bestaande systemen is net10 één van de eerste systemen die een verscheidenheid aan functionaliteiten in één systeem aanbiedt. Hierdoor is net10 een praktisch en kostenefficiënt systeem geschikt voor ieder type gebouw en project. net10 staat voor:

  • naadloze integratie van toegangscontrole, branddetectie, inbraakdetectie, videomanagement én gebouwbeheer;
  • eenvoudige bediening via een webinterface;
  • geen software nodig, dus geen kosten voor upgrades;
  • naadloze integratie met bestaande systemen zoals verlichting, verwarming en airconditioning.

Exclusieve Paxton net10 partner

net10 wordt vanuit Paxton aangeboden via een select aantal partners. Vanwege de brede kennis op het gebied van IP, beveiliging en ICT is Lagarde één van de exclusieve net10 Partners. Vanaf dit najaar kunnen wij u voorzien van de mogelijkheden vanuit net10.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *