Paxton10: toegangscontrole én video management

door | 11 juni 2020 | Nieuws

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze…

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert.

Paxton10

Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en gebouwen. Kiest u voor deze oplossing? Dan heeft u dankzij de webbased interface vanaf iedere locatie toegang tot het platform. Het enige wat u nodig heeft is een webbrowser en internet verbinding.

Paxton10 staat bekend om zijn eenvoud. Het systeem is gebruiksvriendelijk zonder ingewikkeld systeembeheer. Kortom, een toegangscontrole oplossing waarmee u direct uit de voeten kan.

Daarnaast beschikt Paxton10 over een gratis app waarmee u eenvoudig en snel toegang heeft tot het platform vanaf een smartphone of tablet.

Gecombineerd systeem

Nu Paxton10 toegangscontrole combineert met video management profiteert u als gebruiker van diverse voordelen:

  • Er hoeft maar één systeem geïnstalleerd te worden.
  • Eenvoudiger beheer.
  • Efficiënter onderhoud (bespaar tijd en geld).

Nog een voordeel is dat u geen deur of camera licenties betaald en daarom geen terugkerende kosten voor software heeft.

Meer weten over de mogelijkheden van Paxton toegangscontrole? Bekijk de website www.toegangsysteem.nl of neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

De afgelopen maanden staan organisaties steeds voor nieuwe uitdagingen. Door de Coronacrisis is de 'anderhalve meter afstand samenleving' het nieuwe normaal. Nu meer werknemers de weg naar kantoor weer hebben gevonden zijn vele organisaties bezig een 'COVID-19 proof...

Lees meer
Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren