Paxton10: toegangscontrole én video management

door | 11 juni 2020 | Nieuws

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze…

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert.

Paxton10

Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en gebouwen. Kiest u voor deze oplossing? Dan heeft u dankzij de webbased interface vanaf iedere locatie toegang tot het platform. Het enige wat u nodig heeft is een webbrowser en internet verbinding.

Paxton10 staat bekend om zijn eenvoud. Het systeem is gebruiksvriendelijk zonder ingewikkeld systeembeheer. Kortom, een toegangscontrole oplossing waarmee u direct uit de voeten kan.

Daarnaast beschikt Paxton10 over een gratis app waarmee u eenvoudig en snel toegang heeft tot het platform vanaf een smartphone of tablet.

Gecombineerd systeem

Nu Paxton10 toegangscontrole combineert met video management profiteert u als gebruiker van diverse voordelen:

  • Er hoeft maar één systeem geïnstalleerd te worden.
  • Eenvoudiger beheer.
  • Efficiënter onderhoud (bespaar tijd en geld).

Nog een voordeel is dat u geen deur of camera licenties betaald en daarom geen terugkerende kosten voor software heeft.

Meer weten over de mogelijkheden van Paxton toegangscontrole? Bekijk de website www.toegangsysteem.nl of neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Uitzonderlijk grote DDoS-aanvallen

Uitzonderlijk grote DDoS-aanvallen

Het Nationaal Cyber Security Centrum constateert dat er 'uitzonderlijk grote' DDoS-aanvallen plaatsvinden in Nederland. Hierbij zijn verschillende organisaties getroffen, van overheidsinstellingen tot internetproviders. Wat is een DDoS-aanval? DDoS staat voor...

Lees meer
10 jaar samenwerking Lagarde Groep en NDIX

10 jaar samenwerking Lagarde Groep en NDIX

In 2009 was het eerste contact tussen NDIX en Lagarde Groep een feit. Hieruit ontstond in 2010 een samenwerking die 10 jaar later nog altijd van kracht is. Beide partijen kijken terug op een fijne samenwerking en meerdere succesvolle projecten, van groot tot klein....

Lees meer
Einde ISDN 15/20/30 van KPN, stap tijdig over

Einde ISDN 15/20/30 van KPN, stap tijdig over

KPN stopt met ISDN Per 1 oktober 2021 stopt KPN definitief met ISDN 15/20/30. Waarom? KPN ruilt een aantal huidige diensten in voor toekomstbestendige diensten. Eind 2019 is ISDN 1/2 uitgefaseerd en in 2021 is het de beurt aan ISDN 15/20/30.  Maakt u...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren