Professionele camerabewaking

11 oktober 2022

Inbrekers “bezoeken” uw bedrijf meestal als u er niet bent. ’s Nachts of in het weekend kunnen ze zonder uitnodiging…

Inbrekers “bezoeken” uw bedrijf meestal als u er niet bent. ’s Nachts of in het weekend kunnen ze zonder uitnodiging plotseling voor de deur staan.

De oplossing? Met professionele camerabewaking bent u in ieder geval een stuk verder. Criminelen zullen twee keer nadenken om een inbraak te plegen wanneer zij een camera zien hangen. Of meerdere. Zijn ze toch dapper genoeg? Dan biedt professionele camerabewaking uitkomst.

Techniek speelt een belangrijke rol

Camerabewaking is al lang niet meer enkel een ‘camera’tje’ ophangen. Wilt u dat uw camerasysteem ‘verdachte situaties’ herkent en u hierover automatisch alarmeert? Verdiep u dan in de mogelijkheden van AI.

Ook de opslag van beelden, cloud versus on premise, en software om beelden efficiënt te doorlopen zijn mogelijkheden om meer uit uw camerasysteem te halen.

ICT-security

Ook ICT-security speelt een rol. Iedere IP-camera is een poort naar uw netwerk. Cybersecurity is in deze digitale tijden belangrijker dan ooit. Dus wilt u gebruikmaken van de vele mogelijkheden van camerabewaking? Neem dan altijd ICT-security mee om uw oplossing digitaal te beveiligen.

Neem een kijkje op onze nieuwe website!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van camerabewaking? Die hebben we uitgebreider omschreven op onze nieuwe website over professionele camerabewaking. Neem gerust en kijkje! Heeft u meer vragen? Vul dan het contactformulier in en wij informeren u graag vrijblijvend.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *