Lagarde presenteert Sky-Walker integratieplatform op Vakbeurs Facilitair

10 januari 2017

Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 25 tot en met 27 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht presenteert Lagarde…

Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 25 tot en met 27 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht presenteert Lagarde het Sky-Walker integratieplatform. Dit platform integreert de verschillende technische systemen binnen een gebouw. Hierdoor kan de gebruiker zaken zoals branddetectie, toegangscontrole, ventilatie, videobeveiliging monitoren en aansturen vanuit één platform. Een handige tool voor beheerders van warehouses, zorginstellingen en onderwijsgebouwen. Dankzij de compleet modulaire opbouw van Sky-Walker is het platform te gebruiken met de technische oplossingen van ieder merk en elke leverancier. Hiermee is elke oplossing maatwerk en kan het in de toekomst eenvoudig opgeschaald worden met nieuwe technieken.

“Dankzij de compleet modulaire opbouw van Sky-Walker is het platform te gebruiken met de technische oplossingen van ieder merk en elke leverancier. ”

Klaar voor de toekomst

Arnold Versteeg, salesmanager bij Lagarde, ziet in Sky-Walker een toekomstbestendige oplossing: “Ik geloof dat geïntegreerde systemen de toekomst hebben. Mede dankzij Internet of Things is het steeds eenvoudiger om technische systemen met elkaar te laten communiceren. Daarbij spelen niet alleen eenvoud, maar ook hoge snelheid en continue ontwikkeling een belangrijke rol. Bijvoorbeeld op het gebied van toegangscontrole voor chauffeurs en de effectieve beveiliging met bijvoorbeeld camerabewaking van goederen in logistieke centra. Of in onderwijsland als het gaat om klimaatbeheersing, effectieve brandbeveiliging en camerabewaking. In de zorg moet je meer denken aan noodstroomvoorzieningen, camerabewaking en veilige ICT-verbindingen. Dankzij onze samenwerking met Entelec zorgen wij voor efficiënt security-en facilitybeheer bij onze klanten.”

Meerwaarde voor eindgebruikers

Entelec Control Systems ontwikkelde het Sky-Walker Open Integratieplatform. Bert Noteboom, algemeen directeur van Lagarde, ziet een belangrijke meerwaarde in deze oplossing voor eindgebruikers van toegangscontrole- en beveiligingsoplossingen.“Wij zien veel kansen in de toepassing van PSIM (Physical Security Information Management). Daarom willen we dit voor onze bestaande en nieuwe klanten bereikbaar maken. We hebben de primeur dit platform inclusief Internet of Thingskoppelingen te presenteren op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht.”

Man met tekeningen

Internet of Things

“Het mooie van het integratieplatform is dat het ervoor zorgt dat gebouwen én gebouwbeheerders echt klaar zijn voor de toekomst. Internet of Things is werkelijkheid. Je kunt namelijk sensoren zoals temperatuursensoren, vochtsensoren, druksensoren enzovoort koppelen met het platform en zo intelligente workflows maken”, aldus Patrick Leeflang, general manager bij Entelec (www.entelec.nl). Denk bijvoorbeeld aan de temperatuur in bepaalde ruimte, die te hoog wordt. Het platform zorgt ervoor dat er een alarm afgaat, waardoor mensen actief kunnen ingrijpen. Dankzij de trend van Internet of Things besparen bedrijven en instellingen geld en verbeteren de facilitaire processen.

Bezoek onze stand, meld u gratis aan!

Kom langs op onze stand en ervaar hoe razendsnel de ontwikkelingen gaan op het gebied van onder andere security en Internet of Things. U vindt ons op stand E15.

Mobiel met IoT elementen
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *