Uitnodiging relatiemiddag 23 september: rijdt u met ons mee?

door | 6 juli 2016 | Nieuws

Heeft u ze ook zien rijden? Op 2 juli hebben we als personeel van Lagarde met 28 auto’s een eendenrally…

Heeft u ze ook zien rijden? Op 2 juli hebben we als personeel van Lagarde met 28 auto’s een eendenrally over de Veluwe gereden ter ere van ons 25-jarig bestaan.

“Heeft u ze ook zien rijden?”

Wilt u een rondje meerijden? In Frankrijk moest men in de jaren 50 van de vorige eeuw tot wel drie jaar wachten op een nieuwe Eend. De Eend was een niet te stuiten succes!

Bij Lagarde kunt u tijdens het wachten op uw Eendenritje genieten van demonstraties van nieuwe, niet te stuiten ontwikkelingen. Aanmelden niet meer mogelijk.

Programma

U kunt onze relatiemiddag bezoeken van 14.00-18.00 uur. Er is dan gelegenheid om de medewerkers van Lagarde informeel te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Ook kunt u, net als het personeel van Lagarde, genieten van een ritje in een traditionele Lelijke Eend. Daarnaast zullen diverse nieuwe diensten worden gepresenteerd door middel van demonstraties, waaronder:

  • Whatsapp-integratie voor uw telefonieomgeving
  • Locatiebepaling met iBeacon
  • Intercom met gezichtsherkenning
  • Gepersonaliseerde WiFi-toegang voor uw klanten
Eenden Lagarde

14.30 uur: Lenard Prins over ‘Veiligheid… bedreven of overdreven?’

Om 14.30 uur zal Lenard Prins van Restment een informatieve sessie houden over ‘Veiligheid… bedreven of overdreven?’. Zorg dus dat u op tijd bent!

Locatie

Lagarde Groep
Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Voor wie?

De relatiemiddag is bedoeld voor klanten, partners en leveranciers van Lagarde. Bent u (nog) geen klant maar wel geïnteresseerd? Kom gerust langs!

Gratis aanmelden

U kunt zich hier gratis aanmelden. Van harte welkom!

Facebook: impressie Eendenrally

Op onze Facebookpagina vindt u een impressie van de Eendenrally op 2 juli.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
Paxton10: toegangscontrole én video management

Paxton10: toegangscontrole én video management

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert. Paxton10 Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren