Roaming mobiel EU sinds 1 juni 2017: roam like home!

Vanaf 1 juni verkrijgbaar bij Lagarde

Sinds 1 juni 2017 zijn de mobiele abonnementen van Lagarde, Yes Telecom en KPN in de EU te gebruiken zoals in Nederland. Bellen, sms’en en het gebruik van data in de EU valt onder de gebruikelijke bundel, zonder extra toeslag.

Nederlandse telecomaanbieders zijn per half juni 2017 verplicht de nieuwe regelgeving rond mobiel gebruik in het buitenland te volgen. Het uitgangspunt is dat Nederlandse tarieven in de hele EU gelden zonder het betalen van een toeslag.

 

Bij Lagarde profiteert u al vanaf 1 juni 2017 van deze nieuwe regelgeving.

Landkaart EU
“Het uitgangspunt is dat Nederlandse tarieven in de hele EU gelden zonder het betalen van een toeslag.”

Vragen over roaming in de EU 2017?

Vragen over de tarieven die gelden voor uw mobiele abonnement? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

De voordelen van de nieuwe roaming tarieven in de EU

  • Gebeld worden in de EU is gratis.
  • Betaal de reguliere Nederlandse tarieven in de EU wanneer u geen bundel heeft of buiten de bundel belt, sms’t of internet.
  • De EU-bundels Mobiel Internet EU en Mobiel Bellen EU vervallen per 1 juni 2017.
  • De optie Onbeperkt Onderling Bellen is ook geldig voor de EU.
  • Het 1000 Mb EU tegoed bij het Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL abonnement vervalt. In plaats daarvan wordt het basis nationaal en EU tegoed naar 21 Gb verhoogd.
  • De Groep SIM (XL) en KPN ÉÉN Data-only SIM maakt gebruik van het nationale en EU tegoed van de Zakelijk Mobiel Onbeperkt (2016) en Onbeperkt XL (2016) abonnementen en de KPN ÉÉN Onderweg Onbeperkt en KPN ÉÉN Overal abonnementen.
  • De EU is uitgebreid met extra landen zoals Zwitserland en Andorra. Vraag naar de aangesloten landen.

Bellen en sms’en naar EU-nummers

Bellen en sms’en vanuit Nederland naar EU-nummers wordt geen onderdeel van het basis tegoed, met uitzondering van de Zakelijk Mobiel Bundel XL 2016 en Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL) 2016 abonnementen. Met de voordeeloptie Zakelijk Mobiel naar EU kunt u met Flexibel en Bundel abonnementen voordelig EU-nummers bellen. Lees meer over Zakelijk Mobiel.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren