Salto KS: keys as a service

19 oktober 2016

Nieuw sinds 2016: Salto KS, een toegangscontrole oplossing die een slimmere manier om toegang te beheren voor het midden- en kleinbedrijf realiseert. Met bewezen…

Nieuw sinds 2016: Salto KS, een toegangscontrole oplossing die een slimmere manier om toegang te beheren voor het midden- en kleinbedrijf realiseert. Met bewezen stabiliteit en betrouwbaarheid maakt Salto KS flexibele toegangscontrole mogelijk voor iedere organisatie. Ten opzicht van een traditionele, mechanische oplossing levert Salto KS betere prestaties en meer functionaliteiten. Het flexibele managementsysteem vereist geen software-installatie en geen volledig bekabeld elektronisch product: één device met een internetverbinding is voldoende!

“Met bewezen stabiliteit en betrouwbaarheid maakt Salto KS flexibele toegangscontrole mogelijk voor iedere organisatie.”

Voordelen Salto KS

  • Vervangen van sloten is verleden tijd
  • Krijg inzicht in wie toegang heeft en wanneer
  • Open deuren op afstand
  • Ontvang notificaties bij activiteiten

Salto KS: control with convenience

Het Salto KS account stelt u in staat om te definiëren waar en wanneer u zich in een gebouw kunt bewegen. Maak profielen aan voor gebruikers, wijs tags toe of blokkeer ze en stel in welke deuren op welke dag toegankelijk zijn.

  • Open welke deur dan ook op afstand
  • Ontvang berichten en alerts
  • Veiligheid staat voorop!

Hoe werkt het?

Salto KS werkt via Saltoks.com, de portal waar het beheer plaatsvindt en waar u inzicht hebt in de gebeurtenissen (welke deuren en gebruikers actief zijn).

Salto KS IQ

De IQ is de hub van het systeem. Deze hub communiceert met de Salto deursloten en de Salto KS app.

Salto KS tag

Een (RFID) tag maakt een sleutel tot iets uit het verleden. De tag zorgt ervoor dat het slot binnen seconden opengaat, zodat bezoekers en medewerkers eenvoudig en snel toegang krijgen op basis van hun toegangsrechten.

Salto KS ook voor uw organisatie?

Complete toegangscontrole, eenvoudig beheer, volledig inzicht. Dat is wat Salto KS voor u organisatie kan opleveren. De adviseurs van Lagarde gaan graag met u in gesprek voor de optimale oplossing voor uw situatie. Is Salto KS niet de juist oplossing? Wij bieden een ruim aanbod aan oplossingen van o.a. Keyprocessor en Paxton.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *