Salto KS introduceert ‘pod-functie’ voor gebouwbeheerders en huurders

25 maart 2020

Salto KS breidt haar functionaliteit verder uit met de ‘Pod-functie’. Hiermee krijgen gebouwbeheerders de kans om een kleine groep leden…

Salto KS breidt haar functionaliteit verder uit met de ‘Pod-functie’. Hiermee krijgen gebouwbeheerders de kans om een kleine groep leden te creëren (een Pod) als zogenaamde ‘sub-beheerders’. Een efficiënte oplossing om bijvoorbeeld het beheer van toegangscontrole uit te besteden aan hun huurders.

Pod, ideaal voor gebouwbeheerders

De nieuwe ‘pod-functionaliteit’ is voornamelijk gericht op gebouwbeheerders en daarbij de huurders. Denk bijvoorbeeld aan verzamelpanden. De gebouwbeheerder kan als ‘administrator’ verschillende pods aanmaken. Ieder bedrijf heeft dan haar eigen ‘pod’ waarin de huurders zelf de toegang tot hun ruimten beheren.

Een leuk extraatje is de mogelijkheid om een gast tijdelijk toegang te geven via de beheeropties in de pod.  

Hoe een pod te maken?

Alleen een administrator (bijv. de gebouwbeheerder) kan een pod maken in het hoofdnavigatiemenu. Om een ​​pod te maken, is er minimaal één podlid nodig. De administrator kan een podlid maken door de naam en het e-mailadres in te voeren. Indien nodig kunnen er meer podleden worden toegevoegd.

Vervolgens selecteert de administrator sloten waartoe het pod-lid/de pod-leden toegang heeft/hebben. Bijvoorbeeld de hoofdingang, een bepaalde verdieping of de opslagruimte.

Alle Pod-leden hebben automatisch Mobile Key en rechten voor openen op afstand. Dit betekent dat ze de deuren van de pod kunnen openen door met hun telefoon tegen het slot te tikken of de deur op afstand te openen. Ja, zelfs als ze zich aan de andere kant van de wereld bevinden!

Salto KS Mobile Key

Hoe een pod te beheren?

Van de administrator gaan we naar de ‘subbeheerder’, in dit geval de huurders. De beheerders van een pod kunnen zelf:

  • gebruikers uitnodigen;
  • gebruikers blokkeren en verwijderen;
  • individuele rechten per gebruikers instellen;
  • gasten tijdelijk toegang geven.

Doorontwikkeling

Salto KS ontwikkelt continu door. Voor de pod-functie is dit niet anders beweert het bedrijf. Salto KS is voornemens de pod-functie uit te breiden met functionaliteiten zoals:

  • gebruikers toegang verlenen middels pin code (momenteel kan alleen de smartphone gebruikt worden als identificatiemiddel);
  • toegangsprofielen (sloten kunnen groeperen);
  • privacy voor huurders (het verbergen van de informatie over de activiteit van pod-leden op de admin-weergave).

Voor zowel Android als iOS

De applicatie van Salto KS is zowel te downloaden en te bedienen op Android als iOS. Ook gasten die tijdelijk toegang hebben kunnen op zowel een Android als iOS telefoon gebruik maken van de mobile key functionaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag!

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *