Salto KS introduceert ‘pod-functie’ voor gebouwbeheerders en huurders

door | 25 maart 2020 | Nieuws

Salto KS breidt haar functionaliteit verder uit met de ‘Pod-functie’. Hiermee krijgen gebouwbeheerders de kans om een kleine groep leden…

Salto KS breidt haar functionaliteit verder uit met de ‘Pod-functie’. Hiermee krijgen gebouwbeheerders de kans om een kleine groep leden te creëren (een Pod) als zogenaamde ‘sub-beheerders’. Een efficiënte oplossing om bijvoorbeeld het beheer van toegangscontrole uit te besteden aan hun huurders.

Pod, ideaal voor gebouwbeheerders

De nieuwe ‘pod-functionaliteit’ is voornamelijk gericht op gebouwbeheerders en daarbij de huurders. Denk bijvoorbeeld aan verzamelpanden. De gebouwbeheerder kan als ‘administrator’ verschillende pods aanmaken. Ieder bedrijf heeft dan haar eigen ‘pod’ waarin de huurders zelf de toegang tot hun ruimten beheren.

Een leuk extraatje is de mogelijkheid om een gast tijdelijk toegang te geven via de beheeropties in de pod.  

Hoe een pod te maken?

Alleen een administrator (bijv. de gebouwbeheerder) kan een pod maken in het hoofdnavigatiemenu. Om een ​​pod te maken, is er minimaal één podlid nodig. De administrator kan een podlid maken door de naam en het e-mailadres in te voeren. Indien nodig kunnen er meer podleden worden toegevoegd.

Vervolgens selecteert de administrator sloten waartoe het pod-lid/de pod-leden toegang heeft/hebben. Bijvoorbeeld de hoofdingang, een bepaalde verdieping of de opslagruimte.

Alle Pod-leden hebben automatisch Mobile Key en rechten voor openen op afstand. Dit betekent dat ze de deuren van de pod kunnen openen door met hun telefoon tegen het slot te tikken of de deur op afstand te openen. Ja, zelfs als ze zich aan de andere kant van de wereld bevinden!

Hoe een pod te beheren?

Van de administrator gaan we naar de ‘subbeheerder’, in dit geval de huurders. De beheerders van een pod kunnen zelf:

  • gebruikers uitnodigen;
  • gebruikers blokkeren en verwijderen;
  • individuele rechten per gebruikers instellen;
  • gasten tijdelijk toegang geven.

Doorontwikkeling

Salto KS ontwikkelt continu door. Voor de pod-functie is dit niet anders beweert het bedrijf. Salto KS is voornemens de pod-functie uit te breiden met functionaliteiten zoals:

  • gebruikers toegang verlenen middels pin code (momenteel kan alleen de smartphone gebruikt worden als identificatiemiddel);
  • toegangsprofielen (sloten kunnen groeperen);
  • privacy voor huurders (het verbergen van de informatie over de activiteit van pod-leden op de admin-weergave).

Voor zowel Android als iOS

De applicatie van Salto KS is zowel te downloaden en te bedienen op Android als iOS. Ook gasten die tijdelijk toegang hebben kunnen op zowel een Android als iOS telefoon gebruik maken van de mobile key functionaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag!

Ontvang meer informatie

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Kleurplaat wedstrijd

Kleurplaat wedstrijd

In verband met het 30-jarig bestaan van Lagarde Groep houden wij een kleurwedstrijd. Iedereen die een kleurplaat inlevert maakt kans op mooie prijzen! De prijzen vind je onderaan de pagina. Ieder kind t/m 12 jaar mag meedoen. Download de kleurplaat! Via...

Lees meer
Nieuwe dienst: 365 Workspace

Nieuwe dienst: 365 Workspace

Lagarde Groep introduceert een nieuwe dienst: 365 Workspace. Een oplossing waarmee organisaties efficiënter en veiliger werken. Moderne en veilige werkplek Efficiënter en veiliger (samen)werken. Tevredenheid onder medewerkers verhogen. Efficiënter werken, niet alleen...

Lees meer
Crowdfunding acties: steunt u één van de doelen?

Crowdfunding acties: steunt u één van de doelen?

In het kader van het 30-jarig jubileum van Lagarde Groep steunen we 3 goede doelen, namelijk: Prinses Maxima Centrum;Noorderkerk Amsterdam;Mercy-fonds Jeruzalem. Daarnaast zijn we crowdfundcampagnes gestart, waarbij we u vragen om óók uw steentje bij te dragen. Of dit...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren