Nieuwe interface Salto KS
Nieuws
20.09.2019

Salto KS upgrade

Salto biedt toegangsoplossingen voor bedrijven. Salto KS, eerder bekend als Salto Clay, is de cloudoplossing van Salto. Dit product van Salto heeft zich de afgelopen jaren in razendsnel tempo ontwikkeld en is in september 2019 verder geupgrade. Met deze nieuwe upgrade profiteren gebruikers van:

  • eenvoudigere terminologie;
  • duidelijkere ‘relatiekaarten’;
  • verbeterde flows;
  • eenvoudig toevoegen van hardware;
  •  nieuwe functionaliteit.

Hieronder lichten we de nieuwe functionaliteiten aan u toe.

 

Eenvoudigere terminologie

Salto KS gebruikers werken nog eenvoudiger met de app dankzij de versimpelde terminologie. Als voorbeeld: de termen ‘Systems’ en ‘Doors’ zijn aangepast naar ‘Sites’ en ‘Locks’. Een logische wijziging: een site verwijst naar een locatie en een lock verwijst naar een slot op een deur of op een kluisje.

Salto terminologie
Salto KS klantkaart

Duidelijkere relatiekaarten

Niet alle functionaliteiten op de relatiekaarten werden evenveel gebruikt. Om die reden heeft Salto besloten de ‘kaarten’ opnieuw te ontwerpen. Hierbij ligt de nadruk op het weergeven van de status en beschikbare call-to-actions.

Verbeterde flows

De oude stromen waren vaak te complex om in één scherm vast te leggen. De stappen zijn opgesplitst en daardoor vereenvoudigd. Gebruikers doorlopen de processen nu op een ‘wizard-achtige’ wijze. Het voordeel is dat deze werkwijze bij alle stromen is toegepast, waardoor de gehele app gebruiksvriendelijker wordt. Waar mogelijk wordt deze werkwijze ook gebruikt in mobiele apps.

Salto flows
Salto hardware

Toevoegen hardware

Waarschijnlijk was het installeren van hardware de moeilijkste functionaliteit in de interface. Per hardwaretype moesten meerdere tabbladen worden doorlopen. In de nieuwe versie is dit compleet omgegooid. Alle beschikbare functies en stappen zijn in één scherm gecombineerd. Dankzij een duidelijke lijstweergave worden de verbindingen tussen de verschillende hardware duidelijk weergegeven.

 

Extra functionaliteit

Naast bovengenoemde updates zijn er ook nieuwe functies ingebouwd zoals ‘dropdown opties’ in de mobiele app, lijstweergave van kaarten op desktop en eenvoudigere notificaties.

 

Meer weten over de mogelijkheden van Salto KS? Bekijk de website www.toegangsysteem.nl.

 

 

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren