SALTO Neoxx binnenkort beschikbaar

25 november 2020

Binnenkort brengt SALTO een nieuw product op de markt: de Neoxx. De SALTO Neoxx is een intelligent elektronisch hangslot. Wat…

Binnenkort brengt SALTO een nieuw product op de markt: de Neoxx. De SALTO Neoxx is een intelligent elektronisch hangslot. Wat maakt dit slot zo speciaal? Allereerst het feit dat het intelligent is. Zo kunt u met uw smartphone dit slot bedienen. Er is geen sleutel nodig! Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de details. Dit zorgt voor een fris ogende, robuuste oplossing.

Veiligheid, toegang en beheer

Met de Salto Neoxx beheert u eenvoudig de beveiliging door elektronische sluittechnologie. De behuizing is extra verstevigd door gelaagde opbouw. Dit slot is compatibel met SALTO Space en SALTO KS. Door de intelligentie bedienen uw medewerkers de sloten met hun toegangskaart, iPhone of Android smartphone. Het slot is uitgebreid getest en beschikt over meerdere certifceringen.

Voor wie?

De SALTO Neoxx is vooral interessant voor organisaties die specifieke toegangsdeuren gecontroleerd af willen sluiten. Denk bijvoorbeeld aan nutsbedrijven (elektriciteitscentrales, telecombedrijven, opslagplaatsen en industriële toepassingen e.d.) en vastgoeddiensten die hewerken, poorten of opslagcontainers dienen af te sluiten.

Veelal bevinden deze deuren zich op een afgelegen plek (vaak ook buiten). Daardoor dienen sloten zich staande te kunnen houden in extreme weersomstandigheden (regen, sneeuw), maar ook bestand te zijn tegen bijvoorbeeld vandalisme en inbraak. Een behoefte waarin de SALTO Neoxx voorziet.

Salto Neoxx met mobiel

Kenmerken

De belangrijkste kenmerken van de SALTO Neoxx vindt u onderstaand:

  • Omhulsel met dubbel gelaagde opbouw, maximale bescherming tegen vallen en geschikt voor veeleisende omgevingen.
  • IP66-certificering: waterbestendig en zeer duurzaam.
  • Compatibel met SALTO SPACE en SALTO KS.
  • Tot 130.000 handelingen op één set batterijen (4 x LR1).
  • Getest op extreme temperaturen (-35ºC / +65ºC).
  • Volledig gecertificeerd conform CE, FCC, MIT, mechatronische certificering EN16864: 2018 en IK09.
  • RFID-, BLE- (Bluetooth Low Energy) en NFC-technologieën aan boord. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd of de SALTO Neoxx interessant is voor uw organisatie? Of wilt u meer informatie over toegangscontrole? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *