Samenwerking Ascom en Lagarde Groep verlengd en geïntensiveerd

19 april 2023

Ascom en Lagarde Groep hebben op 5 april 2023 een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. De samenwerking tussen beide partijen is al…
Contractondertekening Ascom en Lagarde Groep

Ascom en Lagarde Groep hebben op 5 april 2023 een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend.

De samenwerking tussen beide partijen is al zeer vertrouwd: al ruim 30 jaar geleden is Lagarde Groep begonnen met het leveren en ouderhouden van telefooncentrales. Inmiddels levert en installeert Lagarde Groep diverse IT-diensten voor Ascom. Daarmee zijn Ascom en haar klanten verzekerd van snelle service en accurate support voor onder meer serverbeheer

Sinds 2022 levert Lagarde Groep ook een datacenteroplossing, speciaal voor Ascom: de Ascom Private Cloud. Dit centrale hostingplatform biedt een totaaloplossing voor organisaties met meerdere locaties. Olaf Hendriks (Algemeen Directeur Ascom Nederland): “Lagarde Groep en Ascom kunnen zich op deze manier ieder focussen op hun core business: Ascom op betrouwbare, innovatieve zorgtechnologie en Lagarde Groep op haar IT-diensten met een hoge mate van security en beschikbaarheid.”

Olaf Hendriks en Kim Gründmann (Salesmanager Telecom/Netwerken bij Lagarde Groep) zien uit naar de voortzetting van de samenwerking. Kim Gründmann: “Ik ben blij dat we de samenwerking met Ascom kunnen verlengen voor een langere periode. Ascom is een belangrijke partner voor ons en samen voorzien we veel zorgorganisaties van de juiste stabiele oplossing.”

Over Ascom

Ascom (1987) is een van oorsprong Zwitserse organisatie, gespecialiseerd in ICT-oplossingen en workflowsystemen. Ascom-oplossingen zijn met name geschikt in het ziekenhuis, de langdurige zorg en zakelijke markt. Met de innovatieve oplossingen werken gebruikers vol vertrouwen. Veilig, zorgvuldig, datagedreven en altijd beschikbaar. De jarenlange ervaring in de gezondheidszorg bewijst dit. Het bedrijf heeft kantoren in 18 landen en telt wereldwijd zo’n 1.300 medewerkers waarvan ruim 300 in Nederland. Ascoms aandelen op naam (ASCN) zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange in Zürich. Ascom mag het Erasmus MC, ZuidOostZorg, Friesland Campina en TU Delft onder haar klanten rekenen.

Meer informatie via www.ascom.nl.

Over Lagarde Groep

ICT, communicatie en beveiliging zijn steeds meer met elkaar verbonden. Lagarde Groep vormt daarin één aanspreekpunt, met experts op elk terrein. Al sinds 1991 voelt het als onze verantwoordelijkheid om klanten efficiënter, effectiever en veiliger te laten werken. Ruim dertig jaar meegaan in technologische ontwikkelingen. Dat vraagt om betrokkenheid, deskundigheid en oog voor vernieuwing. Gewoon goed je werk doen. Meedenken en eerlijk adviseren. Altijd gericht op een optimale oplossing voor de klant. Dat maakt Lagarde Groep verrassend vertrouwd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *