Seminar Efficiency: een waardevolle middag met veel praktische tips

4 maart 2024

Efficiënt gepland op de extra dag van 2024, 29 februari, openden we onze deuren in Barneveld voor het seminar efficiency.…

Efficiënt gepland op de extra dag van 2024, 29 februari, openden we onze deuren in Barneveld voor het seminar efficiency. We bespraken hoe efficiency het werk kan optimaliseren, de valkuilen die organisaties daarbij kunnen tegenkomen en de voordelen die het kan opleveren, zoals het gebruik van AI.

De middag werd geopend met een aantal korte anekdotes door Leon Bovendeur, marketingmanager van Lagarde Groep. Dick Bloemert, Commercieel Directeur van Lagarde Groep, sprak vervolgens over de geschiedenis, de valkuilen en de mogelijkheden van efficiency.

Hierna deelden verschillende sprekers hun expertise met de aanwezigen. Donny Molenaar van KPN Partner Network ging in op de kracht van AI en hoe deze met behulp van Microsoft Copilot kan worden toegepast op uw eigen data. Mark Minnaard van Red Cactus toonde aan hoe het rendement en de klanttevredenheid van telefonie verhoogd kan worden door deze te integreren met het CRM-systeem. Tot slot belichtte Leon van der Blom van TKH Security de voordelen van slimme toegangscontrole voor het verhogen van de veiligheid en het gebruikersgemak voor organisaties.

Na de inspirerende presentaties was het tijd voor “De Rozerie”, een lokale brasserie en bakkerij waar mensen met een verstandelijke beperking werken. De Rozerie vertelde over hun concept en de waarde van hun werk. De genodigden ontvingen vervolgens een uitnodiging, inclusief tegoedbon, voor een heerlijke lunch. Naast de presentaties was er tijdens het seminar ook ruimte voor interactie. De aanwezigen konden hun vragen stellen aan de sprekers en met elkaar in gesprek gaan over hun ervaringen met efficiencyverbeteringen tijdens de afsluitende borrel.

Namens Lagarde Groep willen wij nogmaals alle aanwezigen en sprekers bedanken. We kijken terug op een geslaagde middag!

Meer weten over hoe u en uw collega’s efficiënter kunnen werken? Vul dan onderstaand formulier in en wij adviseren uw graag.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *