Integratie telefonie met Skype for Business

13 juli 2016

Lagarde Groep introduceert per juli 2016 de hosted telefonie integratie voor Skype for Business, de HIP add-in. Integreer Skype for…

Lagarde Groep introduceert per juli 2016 de hosted telefonie integratie voor Skype for Business, de HIP add-in. Integreer Skype for Business met uw hosted telefonieomgeving en laat gebruikers profiteren van de voordelen van een telefooncentrale in de cloud! Of andersom: breid uw bestaande hosted telefonie omgeving uit met de voordelen van Skype for Business.

” Breid uw bestaande hosted telefonie omgeving uit met de voordelen van Skype for Business.”

Skype for Business

Skype for Business, of ook wel Skype voor Bedrijven genoemd, biedt professionele samenwerking en vergaderingen – geïntegreerd in uw Office-apps. Met Skype for Business kunt u nu uw infrastructuur vereenvoudigen met één platform voor bellen, vergaderen, video en delen. Verbind uw teams op een manier waarmee ze bekend zijn, in de Office-toepassingen die ze elke dag gebruiken.

Hosted telefonie

Met hosted telefonie belt u over IP, maar zonder een telefooncentrale op locatie. Dat bespaart investeringskosten én u betaalt naar wat u gebruikt. Met deze abonnementsvorm werkt uw telefoniesysteem uit de cloud en heeft u op locatie alleen nog maar telefoontoestellen nodig. Omdat u niet gebonden bent aan een telefooncentrale, is bellen via hosted telefonie schaalbaar en kiest u op maat welke functionaliteiten u afneemt. Lees meer over hosted telefonie.

Integratie telefonie en Skype for Business

De HIP Add-in koppelt Skype gebruikers aan uw hosted telefooncentrale. Dit maakt de Skype-client geschikt voor de uitgebreide telefoniefuncties van de telefonieomgeving, waarbij de klant kan kiezen tussen pay-per-use en onbeperkt bellen.

De mogelijkheden:

  • Intern en extern bellen via de hosted telefooncentrale in de Skype client. Het is mogelijk om zowel naar zowel Skype (for Business) als reguliere telefoongebruikers te bellen.
  • Additionele PBX functies dankzij uw hosted telefonie omgeving, zoals doorverbinden, groepsgesprekken, gesprekken blokkeren en optionele groepsdiensten.
  • Beschikbaarheidsstatus delen met andere Skype (for Business) gebruikers.
Skypescherm met telefoonnummers

Wilt u gebruik maken van de Skype for Business integratie? Wij zijn gespecialiseerd in telecommunicatie én ICT en kunnen u op deze manier voorzien van de meest complete integraties. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *