Opnieuw gratis WiFi voor gemeenten

Voucher tot maximaal € 15.000
Het WiFi4EU-project, waarbij gemeenten vouchers van maximaal € 15.000 ,- kunnen aanvragen voor WiFi, is weer gestart. Na de start in mei werd het project stilgelegd door de vele aanmeldingen. Nu kunnen gemeenten zich opnieuw aanmelden voor een ‘WiFi-voucher’.
Vinger die WiFi aanwijst
“Ook WiFi-hotspots die aan vervanging toe zijn komen in aanmerking voor subsidie.”

WiFi subsidie aanvragen

Het plan van de Europese commissie is hetzelfde gebleven: alle belangrijke publieke plaatsen in Europa voorzien van gratis draadloos internet. Brussel heeft 120 miljoen euro beschikbaar gesteld, waarvan inmiddels al een gedeelte is gespendeerd. Het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ -principe lijkt op te gaan. Gemeenten kunnen zich inschrijven via www.wifi4eu.eu.

WiFi voor uw gemeente

Iedere gemeente die één of meerdere openbare plekken van goed werkend WiFi wil voorzien, kan aankloppen bij Lagarde. Of het nu gaat om een compleet nieuwe oplossing of vervanging van de huidige oplossing. Lagarde neemt het gehele traject voor haar rekening en is van A tot Z het aanspreekpunt.

Lagarde heeft al duizenden WiFi-projecten gerealiseerd voor zowel bedrijven als organisaties. Onlangs heeft Lagarde bijvoorbeeld het gemeentehuis van de gemeente Nieuwkoop voorzien van een professioneel ingericht draadloos netwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

WiFi gemeente

Gerelateerde berichten

Blog

Even de router aan en uit… WiFi thuis en op de zaak

Als je thuis puberende kinderen hebt, herken je het vast: de maaltijd staat op tafel en als ouder blijf je maar roepen. ‘Eten!’ Sinds kort heb ik een methode daarvoor: ik zet de router even uit. Werkt prima!

Lees verder…

Nieuws

Hivemanager NG

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een professioneel WiFi-Netwerk. Mede door de toename van het draadloos werken en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Een bijkomende wens is een gebruiksvriendelijke WiFi-beheeromgeving.

Lees verder…

Pagina

WiFi

Een zakelijk Wifi-netwerk behelst meer dan een internetkastje met wat signaalboosters. Professioneel Wifi is een integraal en goed beheersbaar onderdeel van uw bedrijfsnetwerk. Zakelijk WiFi netwerk aanleggen? Vraag naar onze Wifi Site Survey.

Lees verder…

Referentie

WiFi bij Brandweer Flevoland

Het gebruikelijk worden van WiFi-toegang, verbeteren van de informatievoorziening voor brandweerlieden en efficiënter vergaderen: genoeg redenen voor brandweerkorps Flevoland om een draadloos netwerk te laten aanleggen in zijn kazernes.

Lees verder…

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren