Opnieuw subsidie voor WiFi-hotspots gemeenten

door | 29 oktober 2018 | Nieuws

Het WiFi4EU-project, waarbij gemeenten vouchers van maximaal € 15.000 ,- kunnen aanvragen voor WiFi, is weer gestart. Na de start…

Het WiFi4EU-project, waarbij gemeenten vouchers van maximaal € 15.000 ,- kunnen aanvragen voor WiFi, is weer gestart. Na de start in mei werd het project stilgelegd door de vele aanmeldingen. Nu kunnen gemeenten zich opnieuw aanmelden voor een ‘WiFi-voucher’.

“Ook WiFi-hotspots die aan vervanging toe zijn komen in aanmerking voor subsidie.”

WiFi subsidie aanvragen

Het plan van de Europese commissie is hetzelfde gebleven: alle belangrijke publieke plaatsen in Europa voorzien van gratis draadloos internet. Brussel heeft 120 miljoen euro beschikbaar gesteld, waarvan inmiddels al een gedeelte is gespendeerd. Het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ -principe lijkt op te gaan. Gemeenten kunnen zich inschrijven via www.wifi4eu.eu.

WiFi voor uw gemeente

Iedere gemeente die één of meerdere openbare plekken van goed werkend WiFi wil voorzien, kan aankloppen bij Lagarde. Of het nu gaat om een compleet nieuwe oplossing of vervanging van de huidige oplossing. Lagarde neemt het gehele traject voor haar rekening en is van A tot Z het aanspreekpunt.

WiFi gemeente

Lagarde heeft al duizenden WiFi-projecten gerealiseerd voor zowel bedrijven als organisaties. Onlangs heeft Lagarde bijvoorbeeld het gemeentehuis van de gemeente Nieuwkoop voorzien van een professioneel ingericht draadloos netwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
Paxton10: toegangscontrole én video management

Paxton10: toegangscontrole én video management

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert. Paxton10 Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren