Supersnel internet voor iedere organisatie

10 maart 2022

DELTA Fiber Netwerk heeft als ambitie iedereen in Nederland te voorzien van supersnel internet. Daarom worden door heel het land…

DELTA Fiber Netwerk heeft als ambitie iedereen in Nederland te voorzien van supersnel internet. Daarom worden door heel het land continu grootschalige glasvezelnetwerken geplaatst. Binnenkort ook bij u in de omgeving?

Er leven verschillende vragen over (de aanleg van) glasvezel: ‘Kan glasvezel in mijn omgeving? Hoe gaat de aanleg in zijn werk? Hoe zit het met vraagbundeling? Waar vindt deze plaats? Wat zijn nou eigenlijk voordelen?’ In dit nieuwsbericht geven we u meer informatie en hopen we u te overtuigen van de meerwaarde van zakelijk glasvezel!

Waarom zakelijk glasvezel de toekomst heeft?

Steeds meer bedrijven gaan over op zakelijk glasvezel wanneer de kans zich voordoet. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:

  • Supersnel internet, binnen no time zijn bestanden geup- en download.
  • Veilig, uw bedrijfsinformatie is in goede handen.
  • Efficiënt, u kunt zorgeloos werken in de cloud.
  • Milieuvriendelijk, glasvezel kost minder energie en is minder vervuilend dan koper.

Glasvezel opent een veel nieuwe deuren, zoals clouddiensten en extra goede ICT-beveiliging. U bent klaar voor de toekomst!

Op mijn locatie?

Ligt er al glasvezel op uw locatie zodat uw organisatie hierop aangesloten kan worden? Dat kunt u checken met onze postcodechecker!

[postcodecheck redirect=”https://www.lagarde.nl/netwerken/zakelijk-internet/postcodecheck/resultaten”]

Ligt er al glasvezel bij u in de omgeving en wilt u hierop aangesloten worden? Laat het ons dan weten!

Vraagbundeling e.d. – hoe werkt dat?

Is er nog geen glasvezel aanwezig maar staat dit wel op de planning? Dan wordt er in het betreffende gebied een vraagbundeling gestart om het animo peilen. Zegt een bepaald percentage: “Ja, ik wil glasvezel”, dan is de vraagbundeling succesvol en wordt de planning en technisch ontwerp gemaakt.

Bent u één van de organisaties die ‘Ja’ heeft gezegd? Dan komt de aannemer langs om te kijken waar de aansluiting moet komen. De volgende stap is de aanleg, waarbij de graafploeg de kabels in de berm/onder de stoep graaft en vanaf de straat naar de voorgevel van uw organisatie legt.

En dan komen wij als Lagarde Groep in beeld, de monteur komt langs en zorgt dat de glasvezelverbinding in orde wordt gemaakt. Heeft u een abonnement afgesloten? Dan kunt u gaan genieten van uw nieuwe snelle verbinding!

ketting

Waar wordt glasvezel gelegd?

De vraagbundelingen gaan per gebied. Voortdurend communiceert Delta Fiber nieuwe gebieden waar een vraagbundeling wordt gestart om glasvezel te leggen.

Per gebied kunt u zich tot een bepaalde datum aanmelden voor de vraagbundeling. Dit kunt u doen via het formulier onderaan dit bericht).

PlaatsVraagbundeling loopt tot
Zoeterwoude19 maart 2022
Moerkapelle19 maart 2022
Zevenhuizen19 maart 2022
Zaandam26 maart 2022
Zwaag – Zwaagdijk2 april 2022
Medemblik2 april 2022
Nieuwegein2 april 2022
Renswoude2 april 2022
Driebergen / Zeist2 april 2022

De prijzen

Bent u overtuigd nu u weet wat de voordelen zijn en hoe het in zijn werk gaat? Onderstaand een indicatie van (vanaf) prijzen voor zakelijk glasvezel. Uiteraard informeren wij u graag over uw mogelijkheden!

In bepaalde gevallen kunnen we een mooie aanbieding doen wanneer we u een meerjarig contract aangaat. Benieuwd? Laat het dan aan ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *