T-Mobile wordt Odido

7 september 2023

T-Mobile Nederland gaat voortaan onder de naam Odido verder, als onafhankelijk Nederlands merk. Met een nieuwe standaard: internetten en bellen.…

T-Mobile Nederland gaat voortaan onder de naam Odido verder, als onafhankelijk Nederlands merk. Met een nieuwe standaard: internetten en bellen. De CEO Søren Abildgaard geeft aan dat de technologie niet centraal staat, maar alles draait om de mensen. Dat moet duidelijk gaan worden met de nieuwe klantenservice.

Verbindingsservice

Die vernieuwde klantenservice noemt Odido een verbindingsservice, waar klanten zich kunnen melden als hun bereik slecht is. Nu nog telefonisch, Later via een app. Odido geeft aan ook minder te willen leunen op automatische antwoorden en juist te willen focussen op menselijk contact, ook buiten kantooruren en in het weekend.

Een ander leuk weetje: met Odido wil men inclusiviteit uitstralen. Het logo kan van links en rechts gelezen worden en bevat verschillende kleuren.

Focus verleggen

Tisha van Lammeren, commercieel directeur van Odido, geeft aan: “Veel telecomaanbieders bieden vergelijkbare diensten. Kritisch kijken naar je eigen aanbod maakt duidelijk dat er verandering nodig is. Veiligheid online, de kosten van onbeperkt internet en klantenservice zijn zorgen van veel consumenten.”

Wat verandert er voor klanten?

Voor klanten die momenteel bij T-Mobile en Tele2 zitten, verandert er direct niets. Zij kunnen hun huidige abonnementen blijven gebruiken tot hun contract eindigt, waarna ze kunnen kiezen voor Odido’s aanbod.

Niet alle merknamen van het bedrijf verdwijnen. Simpel en Ben blijven bestaan, en hoewel Tele2 Thuis nog actief is, zal het op termijn ook onder de vlag van Odido gaan opereren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *