Techone neemt Lagarde Groep uit Putten en Ede over

25 oktober 2021

Techone, dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het MKB, neemt Lagarde Groep uit Putten en Ede over. Na een reeks…

Techone, dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het MKB, neemt Lagarde Groep uit Putten en Ede over. Na een reeks overnames eerder dit jaar, voegt het vandaag met Lagarde Groep een toonaangevende speler op het gebied van ICT, communicatie en beveiliging toe aan de groep.  

Lagarde Groep sluit perfect aan bij de strategie van Techone. Lagarde Groep levert immers net als een aantal andere bedrijven in de Techone groep ook beveiligingsoplossingen voor bedrijven aan. 
 
Bert Noteboom: “Afgelopen zes jaar heb ik met veel liefde en plezier gewerkt om Lagarde Groep naar een hoger niveau te tillen. Dit is gelukt en ik voelde dat het tijd was om te gaan. Ik werd de afgelopen tijd ook door veel partijen benaderd die Lagarde graag wilden overnemen. Maar ik wilde alleen Lagarde overdragen aan een ander indien het bedrijf in goede handen terecht zou komen. Dit gevoel kreeg ik bij Techone en nu kan ik met volle tevredenheid het stokje overdragen”.  
 
Coert Coomans, CEO van Techone: “Wij vinden Lagarde een prachtig bedrijf en we willen nogmaals Bert Noteboom bedanken voor de mogelijkheid die hij heeft gegeven om het bedrijf te laten aansluiten bij Techone. We delen bovendien dezelfde waardes en een focus op klantgerichtheid en service. Lagarde Groep is een mooie aanvulling op het portfolio van Techone. Verder heten wij alle medewerkers een warm welkom toe en we kijken er naar uit om samen te werken”. 

 
Het volledige team van Lagarde Groep wordt opgenomen in de Techone groep. Lagarde zal, zoals overeenkomt met de filosofie van Techone, als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone. Voor de klanten van Lagarde betekent deze acquisitie dat de dienstverlening hetzelfde blijft en zij toegang krijgen tot het brede aanbod van Techone. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *