Lagarde genomineerd voor Telecom Inspirience Award 2015

Voor de meest innovatieve projecten
De Telecom Inspirience Awards is een initiatief van het vakblad TBM. De awards worden toegekend aan de meest innovatieve projecten in zes categorieën. Lagarde  is genomineerd in de categorie ‘Hosted’ voor het innovatieve project dat is geïmplementeerd bij de Politievakbond ACP.
Award
“De awards worden toegekend aan de meest innovatieve projecten in zes categorieën”
ACP politievakbond logo

De Politievakbond ACP

De Politievakbond ACP is de meest toonaangevende politievakbond van Nederland met ruim 25.000 leden. Een netwerk van actieve en gepensioneerde (politie)professionals, verbonden in een vereniging en met een gezamenlijk doel: (pro)actief opkomen voor de persoonlijke en gezamenlijke belangen van politiecollega’s en de politiesector als geheel.

Een moderne Contact Center oplossing biedt flexibiliteit

Om op actuele ontwikkelingen in te kunnen spelen was de Politievakbond ACP op zoek naar een oplossing voor het Leden Contact Center. Lagarde heeft met behoud van een groot deel van de bestaande telecomoplossing een Hosted Call Center geïmplementeerd. Martin Gol, key-accountmanager bij Lagarde, sinds 2010 betrokken bij de Politievakbond, verduidelijkt: “Met deze oplossing heeft de Politievakbond de beschikking over een moderne telefonieoplossing waarmee ze medewerkers flexibel kunnen inzetten. Door de bestaande omgeving deels te behouden zijn tevens onnodige investeringen voorkomen.”

Telecom inspirience awards 2015 logo

Uitreiking Telecom Inspirience Awards

De uitreiking van de awards vond plaats op donderdag 29 oktober 2015 in Het Zalmhuis te Rotterdam. Lagarde behoort helaas niet tot de uiteindelijke prijswinnaars.

 

Contact

Geïnteresseerd in een Hosted Call Center omgeving met behoud van uw huidige telefooncentrale?

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren