Terugblik op de succesvolle Zorg & ICT beurs

16 april 2024

Met een voldaan gevoel blikken we terug op onze deelname aan de Zorg & ICT beurs, die plaatsvond van 7…
Zorg en ICT beurs

Met een voldaan gevoel blikken we terug op onze deelname aan de Zorg & ICT beurs, die plaatsvond van 7 tot en met 9 april in de Jaarbeurs Utrecht.

“We zijn erg tevreden met onze deelname aan de Zorg & ICT beurs,” aldus Leon Bovendeur, marketingmanager bij Lagarde Groep. “We hebben veel interessante mensen ontmoet en waardevolle contacten gelegd met potentiële klanten en partners. We hebben ook veel interessante gesprekken gevoerd over de (digitale) toekomst van de zorg.”

Tijdens de beurs heeft Lagarde Groep haar expertise op het gebied van ICT en cybersecurity gepresenteerd. Beursbezoekers konden hun cyberbewustzijn laten testen. “We vinden het belangrijk om zorgorganisaties bewust te maken van de gevaren van cybercriminaliteit,” aldus Kim Gründmann, Salesmanager ICT bij Lagarde Groep. “Met onze security oplossingen kunnen we zorgorganisaties helpen om hun IT-infrastructuur beter te beveiligen.”

Door deel te nemen aan de cybertest maakten bezoekers kans op het winnen van een ballonvaart. De gelukkige winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

We willen iedereen die onze stand heeft bezocht bedanken voor de interesse. “We willen ook Extreme Networks Benelux in het bijzonder bedanken voor de prettige samenwerking,” aldus Leon Bovendeur. “We kijken uit naar volgend jaar!”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *