Vereenvoudig toegang bij tennisverenigingen

13 december 2023

Bent u beheerder van een tennisvereniging? Stelt u zich voor: geen traditionele sleutels meer nodig om deuren, poorten en hekken…

Bent u beheerder van een tennisvereniging? Stelt u zich voor: geen traditionele sleutels meer nodig om deuren, poorten en hekken van uw tennisclub te bedienen. Dit is mogelijk met een geavanceerd elektronisch toegangscontrolesysteem.

Net2 van Paxton

Maak kennis met het Net2-systeem van Paxton, ideaal voor het reguleren van toegang tot diverse faciliteiten zoals het tennispark, kleedruimtes en het clubhuis. Het systeem kan zelfs gekoppeld worden aan uw inbraakalarm, waardoor leden die bevoegd zijn, dit systeem kunnen activeren of deactiveren.

paxton logo

KNLTB – digitale ledenpassen

Vanaf 2024 stapt de KNLTB over op digitale ledenpassen. Deze nieuwe passen zijn duurzamer, flexibeler en maken de registratie van nieuwe leden sneller. Leden kunnen hun digitale pas direct gebruiken via de ClubApp.

Het Net2-systeem biedt diverse toegangsopties zoals pincode-toegang via ClubApps. Leden vinden hun unieke, wekelijks vernieuwde pincode in de app. Niet-leden die een baan huren, ontvangen hun eenmalige toegangscode via e-mail.

KNLTB pas

Overstap van fysiek naar digitaal

De overgang van fysieke naar digitale passen brengt verschillende opties met zich mee. U kunt kiezen voor pincodes, RFID-kaarten of tags die contactloos werken, of de bestaande magneetstrippassen blijven gebruiken. Voor QR-code toegang zijn er momenteel geen plannen voor verdere ontwikkeling door de KNLTB.

Meshlink integratie – vereenvoudig toegangscontrole voor uw vereniging

Meshlink is een platform dat sportverenigingen helpt om verschillende systemen centraal te beheren en processen te automatiseren. Het maakt het makkelijker om bijvoorbeeld ledenadministratie te koppelen aan toegangscontrole of reserveringen te linken aan verlichting. Dit bespaart tijd en maakt fysieke aanwezigheid van een beheerder vaak onnodig. Meshlink heeft modules voor toegangscontrole, reserveringen, kentekenherkenning, beveiliging, kassasystemen, beregening en thermostaatbeheer, waarmee je vanuit één plek alles kunt regelen.

Meshlink

Opbouw toegangssysteem

Onderstaand een visuele weergave van de werking van het toegangssysteem. Middels de KNLTB app kan er, via het internet, toegang verkregen worden tot zowel systemen als deuren. Een mooie totaaloplossing voor toegang en beveiliging, eenvoudig centraal te beheren!

Opbouw systeem tennisvereniging

Meer weten? Informeer vrijblijvend door uw gegevens onderstaand achter te laten.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *