Webinar: Integreer telefonie met uw CRM

19 september 2023

Telefonie is voor vrijwel iedere organisatie onmisbaar. Het is het kanaal om te communiceren met klanten en zakenrelaties. Uw telefonie…
Webinar Red Cactus

Telefonie is voor vrijwel iedere organisatie onmisbaar. Het is het kanaal om te communiceren met klanten en zakenrelaties. Uw telefonie is belangrijk voor het imago van uw bedrijf.

 Vandaag de dag is telefonie veel meer dan bellen en gebeld worden. Denk aan de vele functionaliteiten en integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn. Maar hoe zet u deze succesvol in? Hoe zorgt u ervoor dat u klanten beter helpt? En uw medewerkers efficiënter werken?  

Dat vertellen we u op donderdag 19 oktober om 10.00 in een webinar samen met Red Cactus. Red Cactus kan met haar diensten vrijwel ieder CRM-, ERP- en administratie software integreren met uw telefonie. Samen met hen bespreken we onder andere de volgende onderwerpen:

  • Veelvoorkomende problemen/inefficiënte situaties in de praktijk;
  • Oplossingen om efficiënter en klantvriendelijker te werken;
  • Red Cactus integratie software: kennismaken met het product.

We houden het webinar beknopt en praten u in circa 20 minuten helemaal bij. Wilt u nog meer halen uit uw telefonieomgeving? Geef u dan snel op! We hebben een beperkt aantal digitale stoelen beschikbaar.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *