Werkt uw alarmdoormelding straks nog?

28 februari 2022

Waarom de vraag of uw alarmdoormelding het straks nog doet? Vanwege de uitfasering van analoog en ISDN. Per 1 april…
Alarminstallatie

Waarom de vraag of uw alarmdoormelding het straks nog doet? Vanwege de uitfasering van analoog en ISDN. Per 1 april 2022 stopt KPN formeel met de dienstverlening van deze lijnen. Dit betekent dat meldkamers deze verbindingen gaan uitfaseren.

Maakt uw alarminstallatie gebruik van een doormelding via analoog of ISDN? Dan werkt straks mogelijk de verbinding naar de meldkamer of naar privé d.m.v. spraakkiezer niet meer. Ofwel, geen doormelding meer.

Er zijn duizenden alarmsystemen die nu nog gebruikmaken van een doormelding via analoog of ISDN, binnenkort is dit niet meer mogelijk. Tijd voor actie!

Wat adviseren we u te doen?

Ga na of ook uw alarmdoormelding op dit moment gebruik maakt van een analoge of ISDN-verbinding. Is dit het geval? Dan adviseren we u actie te ondernemen zodat uw doormelding gewoon blijft werken.

KPN en/of de meldkamer informeren u wanneer de doormelding wordt uitgefaseerd. Heeft u hier al bericht van gehad? Dan dient u uw doormelding op korte termijn om te zetten naar een doormelding over internet, zodat uw alarmdoormelding gewoon blijft werken.

Ook wanneer u nog geen bericht heeft gehad adviseren we u om actie te ondernemen. Het is een kwestie van tijd voordat KPN en de meldkamers de analoge en ISDN-verbindingen uitfaseren.

Uw verouderde doormelding omzetten naar doormelding over internet?

Graag zorgen wij voor een moderne doormelding voor uw installatie(s). Dit heeft voor u meerdere voordelen:

• De doormelding van uw installatie(s) is weer perfect ingesteld.
• Support op afstand mogelijk.
• Gegarandeerde bandbreedte.
• Eenvoudig uit te breiden met extra mogelijkheden.
• U bent klaar voor de toekomst.

Inmiddels hebben wij al vele doormeldingen mogen omzetten en informeren wij u graag ook over uw mogelijkheden. Wilt u voorkomen dat uw alarmdoormelding het straks niet meer doet? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *