Kom jij Lagarde Groep versterken?

7 februari 2022

Bekijk onze vacatures!

We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team (meer dan 100 man sterk) uit te breiden. Zo ook in het eerste kwartaal van 2022, waar op het moment van schrijven 13 vacatures openstaan!

Past een salesfunctie perfect bij jou?

Als eerst kijken we naar de salesfuncties waar we momenteel mensen voor zoeken. We zoeken voor onze ‘ICT-tak’ twee nieuwe collega’s:

  • Verkoper Binnendienst ICT.
  • Salesconsultant ICT.

Als verkoper binnendienst communiceer je met klanten en leveranciers. Op basis van deze informatie ontwikkel je offertes. Vanzelfsprekend werk je nauw samen met de accountmanagers en je team!

Of zie je jezelf nog dichter bij de klant zitten? Dan is de rol salesconsultant ICT jou misschien wel op het lijf geschreven! Je denkt mee met de klant en adviseert over oplossingen die passen bij zijn ICT-omgeving.

Background advies 1

Werk jij nauw samen met de klant?

We werken samen met veel verschillende klanten, denk je graag met hen mee en wil je invulling geven aan de afspraken die wij met hen hebben gemaakt. Als Service Level Manager ben jij dé samenwerkingspartner tussen klant en Lagarde Groep. Je zorgt ervoor dat de samenwerking goed blijft verlopen en evalueert continu met de klant.

We hebben ook diverse consultancy vacatures die dichter bij de kern van de materie komen. Je bent dan meer gespecialiseerd bezig. Bijvoorbeeld bij de functies:

Microsoft 365

Of realiseer je mooie oplossingen?

Waar onze dienstverlening om draait: het implementeren van oplossingen en ondersteunen van de klant. Dit geldt voor zowel beveiliging als ICT.

Zo zijn we bijvoorbeeld voortdurend op zoek naar beveiligingsengineers (ook gespecialiseerde engineers voor brandbeveiliging) om het groeiend aantal opdrachten te realiseren. En als deze oplossingen gerealiseerd zijn, dienen ze ook goed onderhouden te worden! Ook daar zoeken we extra handjes.

Monteur-beveiliging

Aan de ICT-kant zijn we op zoek naar engineers die alles weten van of willen leren over netwerken. Ben je liever bezig met het ondersteunen van klanten met hun ICT-voorzieningen en haal jij energie uit het verlenen van support, doorvoeren van changes en werken binnen een klantteam? Kijk dan eens bij de vacature ICT-engineer (of voor de jonge garde: junior ICT-engineer).

Staat er een interessante vacature voor jou tussen? Solliciteer direct en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij Lagarde Groep!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *